نحوه نصب فن بین کانالی

آشنایی با تجهیزات صنعتی

نحوه نصب فن بین کانالی

۱۸ بازديد
هواکش بین کانالی، نوعی فن است که به منظور تخلیه هوا و هواسازی در بین کانال ها استفاده می شود. هواکش بین کانالی در انواع متفاوتی وجود دارد که هر کدام برای محیط هایی مناسب هستند. هواکش بین کانالی به دلیل کوچک بودن، کم جا بودن، نصب راحت بر روی دیوار و سفت بسیار محبوب است. از هواکش بین کانالی در مراکز تجاری، منازل، مراکز اداری و کارخانجات استفاده می شود. معمولا نصب هواکش بین کانالی نزدیک به انتهای کانال های طولانی می باشد ولی با این وجود ممکن است نصب هواکش بین کانالی با توجه به شرایط در محل های دیگری انجام شود. باید دقت کرد نصب هواکش بین کانالی به گونه ای باشد که هوا در جهت مورد نظر دمیده شود. معمولا در هنگام خرید هواکش صنعتی باید نکات نصب را نیز بدانید. در ادامه این مقاله از کالا صنعتی مراحل نصب هواکش بین کانالی از سری VLN دمنده آورده شده است
انواع هواکش بین کانالی
هواکش های بین کانالی دارای انواع متفاوتی هستند که هر کدام برای محیط هایی مناسب می باشد که بر اساس شکل ساختاری، جنس، مدل و دیگر عوامل دسته بندی می شود و باید قبل از خرید هواکش بین کانالی به این ویژگی ها توجه داشته باشید. از جمله مهمترین انواع هواکش می توان به موارد زیر اشاره داشت:

هواکش بین کانالی سری VLN دمنده
این هواکش ها دارای ناحیه مکش و تخلیه دایره ای شکل است که برای نصب در کانال های گرد استفاده می شوند. این سری هواکش دمنده از پلاستیک تزریق شده تولید می شوند. طراحی این هواکش به گونه ای است که هنگام نصب هواکش بین کانالی یا جداسازی این هواکش، قسمت موتور و پروانه بدون بازکردن کانال های مجاور جدا می شوند.
4 مرحله نصب هواکش بین کانالی
نصب هواکش بین کانالی نیاز به مهارت خیلی زیادی ندارد زیرا این هواکش ها آسان نصب هستند. در ادامه مراحل نصب هواکش بین کانالی آورده شده است. همچنین شما برای کسب اطلاعات و آشنایی با هواکش بین کانالی می توانید به مقاله هواکش بین کانالی مراجعه کنید.

1) جداسازی هواکش
برای نصب هواکش بین کانالی ابتدا با باز کردن پیچ های هواکش بین کانالی، قسمت وسط هواکش که همان بخش فعال هواکش بین کانالی است، از دو دهانه ورودی و خروجی هواکش جدا می شود.
2) محل نصب هواکش مشخص شده و نصب دهانه ها
همانطور که در ابتدای گفته شد معمولا نصب هواکش بین کانالی، انتهای کانال های طولانی می باشد ولی با توجه به شرایط موجود ممکن است محل نصب هواکش بین کانالی متفاوت باشد. بعد از مشخص شدن محل نصب هواکش بین کانالی، دهانه های هواکش به محل مورد نظر نصب می شود.
3) نصب مجدد هواکش
بعد از آنکه دهانه های هواکش نصب شد، باید قسمت میانی یا همان بخش فعال هواکش بین کانالی را مجدد نصب کرد.
4) نصب مجرای ورودی و خروجی
در نصب هواکش بین کانالی، پس از نصب و مونتاژ کامل هواکش، نوبت به اتصال مجراهای ورودی و خروجی به هواکش می باشد.
جمع بندی
در این مقاله ابتدا در مورد انواع هواکش های بین کانالی توضیحات مختصری داده شد و پس از آن برای نمونه مراحل نصب هواکش بین کانالی سری VLN دمنده به ترتیب آورده شد. شما می توانید برای خرید هواکش زیلابگ و هواکش دمنده با کارشناسان فروش ارتباط برقرار کنید و از طریق سایت و یا اپلیکیشن اقدام به خرید کنید. همچنین می توانید برای دریافت مشخصات فنی و مشاوره تخصصی برای انتخاب بهترین هواکش، با کارشناسان فروش کالا صنعتی به صورت مستقیم در ارتباط باشید.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/1870/%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%81%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C




تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.