آرشیو بهمن ماه 1402

آشنایی با تجهیزات صنعتی

کاربرد انواع گیربکس صنعتی

۳۰ بازديد
آشنایی با گیربکس‌های صنعتی که به‌عنوان یکی از قطعات پرکاربرد و مهم در دستگاه‌های صنعتی محسوب می‌شوند، امری ضروری است. گیربکس صنعتی نیرو و گشتاور را از یک محور چرخشی به محور (شفت) دیگر انتقال می‌دهد؛ به عبارتی دیگر، برای ایجاد گشتاور مورد نیاز دستگاه‌ها استفاده می‌شود. به‌همین دلیل، گیربکس صنعتی قطعه‌ای موثر و مهم در انتقال نیرو محسوب می‌شود و از اهمیت بالایی برخوردار است.

گیربکس صنعتی سنگین‌ترین و بزرگ‌ترین نوع گیربکس به‌شمار می‌آید که با استفاده از چرخ‌دنده‌های هلیکالی قدرت تحمل فشار و انتقال نیرو گشتاور بسیار بالایی را دارد. نیروی ورودی گیربکس‌های صنعتی به‌وسیله الکتروموتور تامین می‌شود و ارتباط گیربکس با موتور از طریق کوپل مستقیم یا مکانیزم‌هایی مانند تسمه و پولی، کوپلینگ، دنده و زنجیر و… برقرار می‌شود. گیربکس صنعتی در موارد بسیار زیادی کاربرد دارد، که به‌طور کلی بیشترین کاربرد انواع گیربکس صنعتی شامل موارد زیر می‌شود.:

سیستم‌های نوار نقاله
سنگ‌شکن و آسیاب‌ها
میکسر و همزن صنعتی
پمپ ها
توربین‌های بادی و آبی
جرثقیل و بالابرها
اکسترودرها
ماشین آلات و ابزارهای صنعتی
تجهیزات معدن
صنعت فولاد
فرآوری مواد غذایی
صنایع کاغذ
صنایع بسته‌بندی
و …
در این مقاله درباره انواع گیربکس‌ها و کاربرد آن‌ها بیشتر صحبت خواهیم کرد.

انواع گیربکس صنعتی و کاربرد آن ها
گیربکس‌های صنعتی براساس عوامل مختلفی مانند کاربرد، مکانیزم، نوع دنده و… قابل دسته‌بندی هستند. به‌عنوان مثال براساس مکانیزم تغییر سرعت به دو دسته کاهنده و افزاینده تقسیم می‌شوند. همچنین براساس نوع دنده‌های به‌کار رفته در گیربکس می‌توانیم آن‌ها را به ۴ دسته تقسیم‌بندی کنیم که شامل:

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال (هلیکال شافت مستقیم، بول هلیکال، هلیکال آویز، هلیکال شافت موازی)
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
اگر می‌خواهید بدانید هر یک از این گیربکس‌ها چه کاربردی دارند، در ادامه مطلب همراه ما باشید.

گیربکس حلزونی
گیربکس حلزونی بیشتر در بالابرهای ساختمانی و صنعتی، میکسر و همزن صنعتی، نوار نقاله‌ها، صنایع بسته‌بندی و… استفاده می‌شود. این نوع گیربکس قیمت مناسب‌تری نسبت به سایر گیربکس‌های صنعتی دارد و به دلیل تعمیر و نگهداری آسان و همچنین عدم برگشت‌پذیری در نسبت تبدیل‌های 1:46 به بالا، در طیف گسترده‌ای از کاربردهای صنعتی استفاده می‌شود.

نوار نقاله ها (کانوایر)
بالابرها
ماشین های بسته بندی
میکسرها
صنایع و تجهیزات کشاورزی
گیربکس نانوایی
گیربکس جک اسکرو
گیربکس جک اسکرو به منظور تبدیل حرکت چرخشی به حرکت خطی استفاده می‌شود و مکانیزم حرکتی مشابه با گیربکس حلزونی دارد؛ این حرکت خطی را می‌توان برای کاربردهای مختلف که نیاز به بلند کردن یا جابجایی بارهای سنگین دارند، استفاده کرد. از گیربکس جک اسکرو در بالابرها، تعمیرگاه‌های خودرو جهت بلند کردن خودرو از زمین، صنایع غذایی، تنظیم ارتفاع سطح سکوها و دریچه سد استفاده می‌شود.
گیربکس خورشیدی
گیربکس خورشیدی راندمان بسیار بالا و لقی کمی دارد و امکان کاهش دور خروجی تا سرعت بسیار پایین (حتی 0.1 دور در دقیقه) را نیز دارد. گیربکس های خورشیدی با طیف وسیعی از نسبت های دنده و با هر دو مدل کاهنده و افزاینده تولید و عرضه می شوند. طراحی سیاره ای چرخ دنده های گیربکس خورشیدی، امکان توزیع یکنواخت نیرو در سراسر چرخ دنده ها و ایجاد گشتاور بسیار بالا را فراهم می سازند. از جمله کاربردهای گیربکس خورشیدی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

روباتیک صنعتی
دستگاه های CNC
چاپگرهای سه بعدی
توربین های بادی و آبی
صنایع نظامی
دستگاه های خرد کن (Shredder)
کاربردهای سنگین صنعتی
گیربکس سایکلو
گیربکس سایکلو تنها گیربکس صنعتی بدون چرخ دنده است و هدف از طراحی این گیربکس‌ها، شوک‌پذیری بسیار بالا است. از گیربکس سایکلو در دستگاه‌هایی که تحت شوک‌های ناگهانی اولیه یا شوک‌های مقطعی بسیار شدید قرار می‌گیرند، استفاده می‌شود. دستگاه‌های حفاری و میکسرها از جمله بزرگترین مصرف‌کنندگان گیربکس‌های سایکلو هستند.

گیربکس هلیکال شافت مستقیم
گیربکس هلیکال شافت مستقیم معمولاً در میکسر و همزن صنعتی، کارخانجات آسفالت، نوار نقاله، صنایع پلاستیک، صنعت سیمان، صنایع خوراک دام و طیور و … استفاده می‌شود.
گیربکس بول هلیکال
گیربکس بول هلیکال (شفت بغل یا پینیون کرانویل) با استفاده از دنده مخروطی، راستای محور ورودی و خروجی را به زاویه 90 درجه تغییر می‌دهد و می‌توان برخی تجهیزات جانبی مانند بک استاپ، شرینک دیسک و بازوی گشتاور را روی آن‌ها نصب کرد. از گیربکس های بول هلیکال یا مخروطی زمانی استفاده می شود که نیاز به تغییر جهت نیرو بین شفت ورودی و خروجی باشد. از جمله کاربرهای گیربکس بول هلیکال می توان موارد زیر را نام برد:

صنایع نساجی
الواتورها
میکسرها
ماشین های چاپ
صنایع دریایی
نوار نقاله
انواع گیربکس از نظر مکانیزم تغییر سرعت
همانطور که گفتیم گیربکس‌های صنعتی براساس مکانیزم تغییر سرعت به دو دسته کاهنده و افزاینده تقسیم می‌شوند؛ حال می‌خواهیم بدانیم هر یک از این گیربکس‌ها چه کاربردی دارند.

گیربکس صنعتی کاهنده چیست؟
گیربکس صنعتی کاهنده، همانطور که از نامش پیداست برای کاهش سرعت ورودی و افزایش گشتاور خروجی به کار می‌رود. این امر با کمک چرخ دنده‌هایی با اندازه و نسبت تبدیل‌های مختلف به دست می‌آید. از جمله کاربردهای گیربکس صنعتی کاهنده عبارتند از:

ماشین آلات صنعتی: از این گیربکس‌ها به طور گسترده در انواع ماشین آلات صنعتی مانند نوار نقاله، میکسر، سنگ‌شکن و پمپ‌ها استفاده می‌شود.
رباتیک صنعتی: گیربکس‌های کاهنده نقش مهمی در دستگاه‌های رباتیک صنعتی مانند ماشین‌های CNC، چاپگرهای سه بعدی و… ایفا می‌کنند. گیربکس‌های کاهنده با کاهش سرعت و افزایش گشتاور، این ماشین‌ها را قادر می‌سازند تا کنترل دقیق‌تری روی سرعت و حرکت داشته باشند.
تجهیزات معدن: گیربکس‌های کاهنده در تجهیزات معادن مانند بلدوزر، جرثقیل‌ها و… برای کارهایی مانند بلند کردن و جابجایی بارهای سنگین استفاده می‌شود.
گیربکس صنعتی افزاینده
گیربکس‌های صنعتی افزاینده برای افزایش دور ورودی از موتور استفاده می‌شود؛ این گیربکس‌ها کاربردهای بسیار محدودتری نسبت به گیربکس کاهنده دارند. به‌عنوان مثال، در توربین‌های بادی و آبی خانگی، برای اتصال به تراکتورها برای افزایش دور و امکان اتصال به پمپ و ژنراتور استفاده می‌شوند.

جمع بندی

گیربکس‌های صنعتی انواع مختلفی دارند که هر یک از آن‌ها مشخصات و ویژگی‌های مخصوص خود را دارد. برای انتخاب گیربکس مناسب باید چندین عامل را در نظر بگیرید. از جمله عوامل مهم:

الزامات مورد نیاز کاربرد
طراحی و مشخصات فنی گیربکس
برند تولیدکننده و خدمات پس از فروش
اگر می‌خواهید مطمئن شوید که گیربکس انتخاب شده با کاربرد صنعتی مورد نظر شما سازگار است، می‌توانید با کارشناسان کالاصنعتی که در این زمینه تخصص کافی را دارند، در ارتباط باشید.

مشاوران کالاصنعتی برای ارائه مشاوره تخصصی و رایگان در خدمت شما هستند.

منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/258/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C



بلبرینگ شفت گیربکس

۳۲ بازديد
بلبرینگ یکی از مهمترین و اصلی ترین اجزا تشکیل دهنده قطعات صنعتی است. هر دستگاه صنعتی به بلبرینگ و رولبرینگ نیاز دارند تا جرکت چرخشی خود را بهبود ببخشید. بلبرینگ و رولبرینگ از اصطکاک، ایجاد گرما و ... جلوگیری می کند و باعث می شود حرکت چرخشی دستگاه به خوبی انجام شود. یکی از قطعات مهم صنعتی که بلبرینگ در آن نقش مهمی دارد، گیربکس می باشد.

در این مقاله قرار است در مورد بلبرینگ شفت گیربکس صحبت کنیم. در این مقاله سوالاتی از قبیل گیربکس چیست؟ بلبرینگ در گیربکس چه نقشی دارد؟ کدام بلبرینگ ها در گیربکس استفاده می شود؟ پاسخ داده می شود. در صورت سوال و نیاز به کسب اطلاعات بیشتر راجع به انواع گیربکس و بلبرینگ ها، میتوانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی تماس بگیرید.
گیربکس چیست؟
گیربکس ها قطعاتی برای انتقال نیرو هستند. در صنعت گیربکس ها برای تغییر سرعت و گشتاور از یک محور چرخان الکتروموتور به سایر قطعات استفاده می شوند. گیربکس ها به دو دسته کلی کاهنده و افزاینده تقسیم می شوند. گیربکس ها از قطعاتی نظیر بلبرینگ، شفت های ورودی و خروجی، پوسته گیربکس، کاسه نمد و چرخ دنده ها تشکیل می شود. برای مثال میتوانید اجزای گیربکس جلزونی را در مقاله مربوطه مطالعه کنید. در این مقاله قرار است در مورد انواع بلبرینگ شفت گیربکس صحبت کنیم.

بلبرینگ گیربکس
یکی از اصلی ترین اجزا هر گیربکسی، یاتاقان آن می باشد. برای پشتیبانی از شفت و چرخ دنده گیربکس صنعتی، بیشتر از یاتاقان های غلتشی (بلبرینگ و رولبرینگ) استفاده می شود. بلبرینگ یا رولبرینگ متناسب با نیاز گیربکس انتخاب می شوند و در دو سمت گیربکس (ورودی و خروجی) قرار می گیرند که به انتقال نیرو ها کمک می کند. تقریبا تمام بلبرینگ در سایز های و قفسه های متفاوت در گیربکس های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه به بررسی مهمترین انواع بلبرینگ شفت گیربکس با جزئیات بیشتر میپردازیم:

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ شیار عمیق محبوب ترین بلبرینگ است و این امر در مورد گیربکس ها نیز صدق می کند. بیشترین بلبرینگی که در گیربکس های صنعتی استفاده می شود، بلبرینگ شیار عمیق می باشد. مهمترین ویژگی های این بلبرینگ شفت گیربکس عبارت اند از:

بلبرینگ شیار عمیق قادر به حمل بارهای شعاعی و همچنین بارهای محوری در هر دو جهت است.
این بلبرینگ شفت گیربکس برای عملیات با سرعت بالا مناسب است و اصطکاک کمی دارد.
عملکرد بی سر و صدایی دارند.
به نگهداری کمی نیاز دارند.
قیمت مناسبی دارند.
این بلبرینگ ها اغلب برای شفت هایی که به صورت محوری قرار میگیرند، استفاده می شوند. برخی از گیربکس هایی که بیشتر در آن ها بلبرینگ شیار عمیق استفاده می شود.

گیربکس چرخ دنده ساده
گربکس حلزونی
گیربکس خورشیدی
بلبرینگ تماس زاویه ای
در بلبرینگ تماس زاویه ای، رینگ های داخلی و خارجی نسبت به یکدیگر زاویه ای دارند که باعث می شود این بلبرینگ شفت گیربکس بتواند بارهای محوری سنگین تری نسبت به بلبرینگ شیار عمیق تحمل کند. همچنین بلبرینگ تماس زاویه ای گیربکس می تواند بارهای محوری و شعاعی را هم زمان تحمل کند.

بلبرینگ تماس زاویه ای در سه طرح موجود است که این سه طرح عبارت اند از:

بلبرینگ تک ردیفه
بلبرینگ دو ردیفه
بلبرینگ چهار نقطه تماسی
بلبرینگ های تک ردیفه می توانند بارهای محوری را فقط در یک جهت تحمل کنند، در حالی که بلبرینگ های دو ردیفه بارهای محوری را در هر دو جهت تحمل می کنند.
رولبرینگ مخروطی
شکل مخروطی این بلبرینگ شفت گیربکس، باعث می شود تا رولبرینگ مخروطی بتواند بارهای شعاعی و محوری را به صورت همزمان تحمل کند. رولبرینگ مخروطی همانند بلبرینگ تماس زاویه ای، با افزایش یا کاهش زاویه بین دو رینگ میزان تحمل بار شعاعی و محوری آن افزایش یا کاهش می یابد. این زاویه با توجه به کاربرد قابل انتخاب کردن می باشد. این رولبرینگ را می تواند به صورت جفت نیز نصب کرد که باعث می شود میزان تحمل بار و طول عمر آن ها افزایش یابد.

از آنجایی که رولبرینگ های مخروطی می توانند بارهای بسیار سنگین را تحمل کنند، همیشه زمانی استفاده می شوند که ظرفیت تحمل بار سایر یاتاقان ها برای شرایط بار ترکیبی (بلبرینگ های شیار عمیق و تماس زاویه ای) کافی نباشد. از آنجایی که رینگ های رولبرینگ نسبت به یکدیگر زاویه دارند، هنگامی که رولبرینگ به صورت شعاعی بارگذاری می شود، نیروی محوری داخلی ایجاد می شود که از طریق رینگ خارجی روی محفظه اثر می گذارد و می تواند آن را تغییر شکل دهد. با واحدهای بزرگتر (از قطر شفت تقریبی 90 میلی متر) و به ویژه الزامات عملکرد بالا، دیواره های بدنه اغلب به اندازه کافی سفت نیستند، به طوری که استفاده از رولبرینگ مخروطی دو ردیفه یا جفت یک ردیفه (یا رولبرینگ کروی) توصیه می شود.

منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/1915/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%D9%81%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3

عیب یابی و تعمیر پمپ کارواش

۲۹ بازديد
پمپ کارواش اساسی ترین دستگاه هر کارواش می باشد که ایجاد مشکل و خرابی در پمپ کارواش می تواند کسب و کار شما را مختل کند. پس بهتر است با مسائل فنی مربوط به پمپ کارواش آشنایی لازم را داشته باشید تا در حد امکان از خسارات احتمالی جلوگیری شود. برای رفع عیب و مشکلات پمپ کارواش لازم است ابتدا قطعات بکار رفته در آن را بشناسید که در مقاله قطعات پمپ کارواش کامل توضیح داده شده است. در این مقاله سعی شده است به بررسی مشکلات و عیب یابی پمپ کارواش بپردازیم که 7 مورد از آنها را به طور اختصار در زیر توضیح داده‌ایم و 4 مورد از مشکلات رایج شیر های فشار شکن نیز بررسی شده است.

عیب های اصلی پمپ کارواش
عدم نرسیدن به فشار نامی
یکنواخت نبودن فشار
صدای بیش از حد پمپ کارواش
مخلوط شدن آب و روغن
ریزش آب از زیر سر سیلندر پمپ پیستونی
روغن ریزی پمپ کارواش
داغ شدن بیش از حد پمپ کارواش
1) پمپ کارواش بطور عادی کار می کند اما به فشار نامی نمی رسد
افت فشار در پمپ کارواش از ابتدای شروع بکار یا به مرور زمان پس از شروع به کار میتواند دلایل مختلفی داشته باشد از جمله:

مکش هوا در ورودی
چسبیدن سوپاپ (گیر کردن)
خرابی شیر فشار شکن(رگلاتور)
نازل فرسوده می باشد و گشاد شده است یا این که بزرگتر از اندازه است.
اورینگ ها یا پکینگ های پیستون فرسوده میباشد.
و برای حل مشکل پیش آمده می توان از روش های ذیل استفاده کرد.

لوله های ورودی و مکش پمپ کنترل و هواگیری شود.
سوپاپ ها با ضربه آرام آزاد گردند.
سوپاپ ها را تمیز و مجددا نصب کنید
قطعات فرسوده در صورت نیاز تعویض شوند.
اگر تمام موارد بالا انجام شد ولی مشکل حل نشد از سالم بودن الکتروموتور اطمینان حاصل کنید.

2) فشار یکنواخت نیست (ریپ زدن پمپ کارواش)
دلایل ریپ زدن پمپ کارواش میتواند:

سوپاپ و اورینگ سوپاپ های فرسوده باشد.
سوپاپ ها گیر داشته باشد.
پمپ هوا میکشد.
لوازم آب بندی فرسوده شده باشد.
و برای رفع مشکل عدم یکنواخت بودن فشار پمپ پیستونی میتوانید:

سوپاپ ها را تمیز و مجددا نصب کنید.
ورودی و کلیه اتصالات آن را کنترل کنید.
قطعات فرسوده را در صورت نیاز تعویض نمایید.
3) کارکردن پمپ پیستونی با سر و صدای اضافی اگر پمپ با سر و صدای زیادی کار می‌کند علت آن ممکن است
وجود هوا در مکش (ورودی پمپ)

شکستگی یا ضعیف بودن فنر در سوپاپ مکش یا دهش
کثیف بودن سوپاپ ها و وجود آشغال
فرسودگی بلبرینگ ها
درجه حرارت بالای آب ورودی
بهم خوردن تنظیم کوپل بین پمپ و دینام باشد.
و برای تعمیر آن از روش های ذیل استفاده نمایید:

کنترل کردن لوله های پمپ (ورودی) و اتصالات آن
تعویض سوپاپ ها در صورت نیاز
تمیز کردن و نصب کردن مجدد سوپاپ ها
تعویض بلبرینگ ها در صورت نیاز
رعایت حداکثر دمای 55 درجه سانتیگراد آب ورودی
تنظیم کوپلینگ بین پمپ پیستونی و الکتروموتور
4) مخلوط شدن آب و روغن
اگر روغن پمپ کارواش به شکل ارده ای باشد اصطلاحا پمپ شما آب روغن قاطی کرده است و دلایل آن ممکن است موارد زیر باشد:

فرسودگی کاسه نمدهای میل پیستون
فرسودگی لوازم آب بندی پیستون
وجود رطوبت بیش از حد در هوا
ترک خوردن سرامیکی ها
پس از چک کردن موارد ذکر شده، کارهای ذیل را انجام دهید:

تعویض کاسه نمد و لوازم آب بندی در صورت نیاز
روغن را تعویض کنید و در شرایط رطوبت بالا، تعویض روغن پمپ پیستونی در فواصل کمتری صورت گیرد.
تعویض سرامیکی ها درصورت نیاز
5) ریزش آب از زیر سر سیلندر پمپ پیستونی
گاهی از قسمت بین پوسته و سرسیلندر پمپ کارواش، آب نشتی میکند که علت آن میتواند:

فرسودگی لوازم آب بندی پیستون
فرسودگی یاتاقانهای میل پیستون
ترک خوردن سرسیلندر (کلگی پمپ پیستونی) باشد.
برای رفع مشکل پس از بررسی موارد ذکر شده نسبت به تعویض قطعه مورد نظر اقدام نمائید.

6) روغن ریزی پمپ کارواش
اگر از پمپ شما روغن نشتی میکند. موارد ذیل میتواند علت بوجود آمدن این مشکل باشد.

فرسودگی کاسه نمد میل شاتون و میل لنگ
وجود ترک خوردگی در پوسته پمپ
زیاد بودن روغن پمپ کارواش
تراز نبودن پمپ کارواش نسبت به زمین
پس از بررسی و عیب یابی، موارد ذیل را برای رفع مشکل انجام دهید:

تعویض کاسه نمد میل شاتون و میل در صورت نیاز
تعویض پوسته پمپ درصورت نیاز
تخلیه روغن اضافی در پمپ کارواش بوسیله باز نمودن درب تخلیه روغن انتهای پمپ
قرار دادن الکتروپمپ کارواش در یک سطح صاف و تراز
7) داغ شدن بیش از حد پمپ کارواش
اگر پمپ کارواش شما بیش از حد معمول داغ کرده است یعنی دستگاه دچار مشکل و خرابی شده که احتمالا شاتون، میل لنگ یا بلبرینگ فرسوده شده که باید تعویض گردد. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ آب کشاورزی با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

8) عیب یابی شیر فشار شکن (رگلاتور)
گاهی اوقات در زمان بررسی عیوب پمپ کارواش مشاهده میشود که پمپ و موتور کاملا سالم است در این حالت باید شیر فشار شکن (رگلاتور) پمپ کارواش بررسی شود که در ذیل 4 مشکل شایع رگلاتور های کارواش مورد بررسی قرار گرفته است:

1) لانس بسته است ولی شیر فشار شکن پمپ کارواش دائماً باز و بسته می شود.

علت: در این حالت به احتمال زیاد، تفنگی کارواش یا شیلنگ آن نشت دارد و یا شیر و لانس فرسوده شده است.
روش تعمیر: لانس را تعویض نمایید و همه اتصالات بین لانس و پمپ پیستونی را بررسی فرمایید.
2) نشت مغزی رگولاتور پمپ پیستونی

علت: اورینگ شیر فشار شکن فرسوده شده است.
روش تعمیر: لوازم آب بندی مغزی تعویض و سطوح بدنه مغزی بازدید شود.
3) در فشار نرمال بخشی از سیال به قسمت بای پس می رود.

علت: یا اندازه نازل کوچک انتخاب شده و یا تنگ شده است و یا اینکه شیر بای پس فرسوده شده و نیاز به تعویض دارد.
روش تعمیر: نازل و پمپ متناسب با هم انتخاب شود و مغزی بای پس عوض شود.
4) فشار سنج فشار زیادی نشان میدهد پس از بستن شیر تفنگی کارواش

علت: شیر بیش از اندازه تنظیم شده است و یا اینکه شیر رگلاتور کثیف شده است.
روش تعمیر: شیر رگلاتور را در حالت صحیح تنظیم کنید و داخل شیر را از رسوبات تمیز کرده و گریس کاری نمایید. پس از گریس کاری کامل شیر فشار شکن پمپ کارواش، قطعات را مجدداً سوار نمایید.
در صورتیکه به تازگی پمپ کارواش خریداری کرده اید میتوانید با مراجعه به مقاله تعمیر و نگهداری دوره‌ای پمپ پیستونی از خرابی های احتمالی پمپ های کارواش جلوگیری کنید و طول عمر پمپ خود را افزایش دهید. برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان در این زمینه و همچنین خرید قطعات و لوازم یدکی اصلی
انواع پمپ کارواش، مه پاش و سم پاش، می توانید با کارشناسان کالا صنعتی در ارتباط باشید.
:منبع
https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE/1659/%D8%B9%DB%8C%D8%A8-%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D9%85%D9%BE-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B4

تسمه نقاله مدولار

۳۱ بازديد
نوار نقاله های پلاستیکی مدولار برای کاربردهای بار بالا حتی در عرض های باریک تسمه ایده آل هستند. سرعت بالا، ردیابی مثبت، تجمع، زهکشی یا جریان هوا دلایل دیگری برای استفاده از این نوع نوار نقاله هستند.

تسمه نقاله مدولار چیست؟
تسمه نقاله مدولار یک تسمه نقاله تخت است و از ماژول های پلاستیکی یا فولادی منفرد تشکیل شده است که معمولاً با استفاده از میله های مفصلی به یکدیگر متصل می شوند. تسمه نقاله های مدولار برای انتقال قطعات یا مواد بسته بندی شده در سراسر مناطق تولید داخل کارخانه ها مناسب هستند. مزیت نوار نقاله مدولار این است که بخش های منحنی تسمه در دسترس است. تسمه نقاله پلاستیکی مدولار یک جایگزین عالی برای تسمه نقاله پارچه ای برای طیف گسترده ای از کاربردهای صنعتی است. دارای رانش مثبت است که معادل ردیابی مثبت، کشش کم برای سایش و پارگی کمتر در موتورها و یاتاقان ها و عدم لغزش در درایوها است. تسمه های پلاستیکی مدولار بادوام هستند و به راحتی تمیز می شوند و این محصول را برای استفاده در تقریباً هر صنعت بزرگ ایده آل می کند. تسمه نقاله مدولار پلاستیکی معمولاً در کاربردهای نوار نقاله که نیاز به خم و منحنی دارند استفاده می شود. آنها در بخش های کوتاه تولید می شوند و در طیف وسیعی از عرض های استاندارد موجود هستند که می توانند با استفاده از لولا و میله به یکدیگر متصل شوند.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2696/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%AA%D8%B3%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%AA%D8%B3%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%B1

ابعاد بلبرینگ های SKF

۳۲ بازديد
برند SKF محبوب ترین و با کیفیت ترین برند بلبرینگ سازی در دنیا hsj. این برند که در سوئد کار می کند کارخانه های متفاوتی در سراسر دنیا دارد و هر محصول و بلبرینگ خود را در آن کشور تولید می کند. بسیاری از مردم دوست دارند سایز بلبرینگ های خود را با توجه به کد فنی محصول بدانند. برای دانستن از ابعاد و سایز بلبرینگ SKF می توانید به کاتالوگ شرکت SKF مراجعه کنید. ما در این به بررسی ابعاد تمامی بلبرینگ های SKF پرداخته ایم. شما با مطالعه این مقاله می توانید از ابعاد تمامی بلبرینگ های SKF مطلع شوید. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ ها می توانید با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ های شیار عمیق برند SKF از قطر داخلی 3 میلیمتر تا 1000 میلیمتر تولید می شوند. این بلبرینگ ها در سه نوع کد متفاوت سری 6000، سری 6200 و سری 6300 تولید و عرضه می شوند. البته باید گفت بلبرینگ های شیار عمیق کوچک (کوچکتر از 10 میلیمتر) از این کد ها پیروی نمی کنند. در ادامه جدول های ابعاد انواع بلبرینگ های شیار عمیق SKF، پر مصرف با قطر داخلی 5-200 میلیمتر آورده شده است. تمای کدهایی که در زیر مشاهده می کنید می تواند در طرح های مختلف (آب بندی شده یا بدون آب بند، آب بند فلزی یا پلاستیکی، جنس قفسه بلبرینگ متفاوت، داشتن جای خار، دور بالا بودن و....) تولید می شوند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید بلبرینگ می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید
1.1 بلبرینگ کوچک
در بلبرینگ های شیار عمیق SKF، بلبرینگ هایی که دارای قطر داخلی زیر 10 میلیمتر هستند به عنوان بلبرینگ های کوچک شناخته می شوند. کد فنی این بلبرینگ ها بر خلاف سایر بلبرینگ های SKF از فرمول خاصی پیروی نمی کنند.
1.2 بلبرینگ شیار عمیق سری 6000
ابعاد بلبرینگ SKF نوع شیارعمیق سری شش هزاری در جدول زیر آورده شده است. تمامی این بلبرینگ ها با عدد 60 شروع می شود و در دو رقم آخر تفاوت دارند که این دو رقم بیانگر ابعاد بلبرینگ شیار عمیق سری 6000 می باشد. بلبرینگ های سری 6000 به عنوان بلبرینگ های فوق سبک شناخته می شوند.
1.3 بلبرینگ شیار عمیق سری 6200
این سری از بلبرینگ های SKF، مانند سری شش هزاری، بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه می باشد و تفاوت آن با سری بلبرینگ های شیار عمیق دیگر در رقم دوم کد فنی آن ها است. بلبرینگ های سری 6200 به عنوان بلبرینگ های سبک شناخته می شوند. ابعاد بلبرینگ های SKF سری 6200 در جدول زیر آورده شده است.
1.4 بلبرینگ شیار عمیق سری 6300
بلبرینگ های شیار عمیق SKF سری 6300 به عنوان بلبرینگ های متوسط شناخته می شوند. تفاوت این سری از بلبرینگ ها در رقم دوم بلبرینگ است. جدول ابعاد بلبرینگ های SKF سری 6300 در ادامه آورده شده است.
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ های تماس زاویه ای برند SKF از قطر داخلی 10 میلیمتر تا 300 میلیمتر تولید می شوند. این بلبرینگ ها در سه نوع تک ردیفه، دو ردیفه و چهار نقطه تماسی تولید و عرضه می شوند. در ادامه جدول های ابعاد انواع بلبرینگ تماس زاویه ای SKF پر مصرف با قطر داخلی 10-200 میلیمتر آورده شده است. بلبینگ های تماس زاویه ای تک ردیفه با کد های سری 7200 و 7300، دو ردیفه با کد 3200 و 3300، چهارنقطه تماسی با کد QJ 200 و QJ 300 تولید می شوند. تمامی کدهایی که در زیر مشاهده می کنید می توانند در طرح های مختلف (نصف جفتی، جنس متفاوت قفسه، زاویه متفاوت و...) تولید می شوند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید بلبرینگ می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

2.1 بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه سری 7200
ابعاد این بلبرینگ ها دقیقا با ابعاد بلبرینگ های شیارعمیق 6200 یکی است و این بلبرینگ ها برای مصارفی که بلبرینگ های شیار عمیق توانایی پاسخگویی ندارند، استفاده می شوند. بلبرینگ های تماس زاویه ای سری 7200 بلبرینگ های کوچک تماس زاویه ای هستند.
در این مقاله در مورد انواع بلبرینگ های SKF صحبت کردیم. بلبرینگ های SKF در انواع و طرح های متفاوتی تولید می شود. در این مقاله ابعاد متفاوتی از انواع بلبرینگ ها را نشان دادیم. می توانید با خواندن این مقاله تمامی اطلاعات جامعی از تمامی ابعاد بلبرینگ ها را داشته باشید. کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی، انواع بلبرینگ ها را در برند های متفاوت و با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید و دریافت مشاوره رایگان انواع بلبرینگ ها، با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/1890/%D8%A7%D8%A8%D8%B9%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-skf

بهترین پمپ سیرکولاتور

۲۹ بازديد
پمپ‌ها در سیستم‌های باز به منظور پمپاژ سیال، افزایش فشار و انتقال آب استفاده می‌شوند. در سیستم‌های بسته مانند سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی یا به‌طور کلی تاسیسات، نیاز است تا در آن‌ها سیال به گردش درآید و یک سیکل را کامل طی کند؛ این به جریان انداختن آب در سیکل‌های گرمایش و سرمایش توسط پمپ سیرکولاتور انجام می‌شود. دو نوع کلی سیرکولاتور خطی و زمینی داریم که باتوجه به کاربرد آن‌ها در تاسیسات مکانیکی ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری و همچنین در ابعاد بزرگ صنعتی کاربرد دارند؛ به‌دلیل استفاده گسترده این نوع پمپ، آشنایی و شناخت کافی، کیفیت و نوع پمپ سیرکولاتور برای انتخاب نهایی می‌تواند دارای اهمیت باشد. اگر می‌خواهید بهترین خرید پمپ سیرکولاتور را باتوجه به نوع کاربرد و استفاده آن انتخاب کنید، اما نمی‌دانید کدام گزینه بهتر است، در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

7 برند برتر پمپ سیرکولاتور
برندهای مختلفی وجود دارند که در تهیه و ساخت پمپ سیرکولاتور، به‌عنوان برند برتر شناخته می‌شود؛ پمپ سیرکولاتور ساخته شده توسط یک یک از این برندها ویژگی‌ها و قابلیت‌های متفاوتی دارد که در ادامه بررسی آن‌ها می‌پردازیم. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ آب کشاورزی با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

پمپ سیرکولاتور لئو (Leo)
پمپ سیرکولاتور گراندفوس (Grundfos)
پمپ سیرکولاتور IMP اسلوونی
پمپ سیرکولاتور سمنان انرژی
پمپ سیرکولاتور آکوا استرانگ (Aquastrong)
پمپ سیرکولاتور ابارا (Ebara)
پمپ سیرکولاتور ویلو (Wilo)
پمپ سیرکولاتور لئو
لئو یک شرکت چینی است که به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین سازندگان پمپ در دنیا محسوب می‌شود و از بهترین سازندگان پمپ سیرکولاتور است. پمپ‌های این کمپانی در دو نوع LRP و LPP تولید می‌شوند که پمپ سیرکولاتور لئو سری LRP از نوع پکیجی و سه سرعته و پمپ سیرکولاتور لئو سری LPP از نوع خطی و عمودی است. کالاصنعتی پمپ سری LRP را با گارانتی ۱۲ ماهه و پمپ سری LPP را با گارانتی ۲۴ ماهه به شما ارائه می‌دهد.

مزایای پمپ سیرکولاتور لئو
دارای صدا کم
راندمان بالا و بهینه
مصرف انرژی پایین
دارای تنوع در سایز و مدل و توان
قابلیت کارکرد در دمای بالا
دارای نصب آسان
دارای هزینه نگهداری و تعمیرات کم
کاربرد پمپ سیرکولاتور LEO
گردش آب در سیستم شست و شوی صنعتی
چرخش آب در جکوزی
گردش آب داغ در سیستم‌های حرارت مرکزی
جهت گردش آب پکیج
چرخش آب شوفاژ
جهت سیرکولاتور استخر
جهت استفاده در سیستم تهویه مطبوع
پمپ سیرکولاتور گراندفوس
شرکت گراندفوس یکی از برندهای پمپ سیرکولاتور است که در کشور دانمارک فعالیت می‌کند؛ پمپ سیرکولاتور گراندفوس از نوع پکیجی در سه مدل UPS، آلفا و مگنا تولید می‌شود. سری UPS این پمپ‌های به‌دلیل یکپارچه بودن موتور و قسمت پمپ، مکانیکال سیلی ندارد که باعث می‌شود نشتی نداشته باشد.

مزایای پمپ سیرکولاتور GRUNDFOS
دارای صدا کم
قابلیت کارکرد در دمای بالا
دارای هزینه نگهداری و تعمیرات کم
راندمان بالا و بهینه
دارای تنوع در سایز و مدل و توان
مصرف انرژی پایین
دارای نصب آسان
کاربرد پمپ سیرکولاتور گراندفوس
گردش آب داغ در سیستم‌های حرارت مرکزی
گردش آب شوفاژ
گردش آب در سیستم شست و شوی صنعتی
جهت سیرکولاتور استخر
جهت گردش آب پکیج
جهت استفاده در سیستم تهویه مطبوع
گردش آب در جکوزی
پمپ سیرکولاتور IMP
شرکت Intelligent Motor Pump یا به اختصار IMP سازنده پمپ سیرکولاتور در کشور اسلوونی است. این پمپ در کنار کیفیت خوبی که دارد، قیمت معقولانه‌ای نیز به مشتری ارائه می‌دهد. پمپ سیرکولاتور IMP نوع پکیجی بصورت سه سرعته بوده و در دو نوع تکفاز و سه فاز تولید می‌شود.

مزایای پمپ سیرکولاتور آی ام پی
قیمت مناسب
کاربرد پمپ سیرکولاتور IMP
استفاده برای تهویه مطبوع
گردش آب سرد و گرم
گردش آب برای سیستم حرارت مرکزی و غیرمتمرکز
پمپ سیرکولاتور سمنان انرژی
یکی دیگر از برندهای معتبر که به‌صورت تخصصی پمپ‌های سیرکولاتور تولید می‌کند، شرکت سمنان انرژی است که می‌توان گفت از بهترین برندهای ایرانی است؛ به‌همین دلیل به نسبت برندهای خارجی قیمت مناسب‌تری دارد. پمپ سیرکولاتور سمنان انرژی در سه نوع خطی، اتاترم و پکیجی تولید می شود که هر یک کاربردهای خاص خود را دارند.

مزایای پمپ سیرکولاتور سمنان انرژی
هزینه مناسب
گارانتی ۱۲ ماهه
مصرف انرژی پایین
دارای صدا کم
راندمان بالا و بهینه
دارای تنوع در سایز و مدل و توان
دارای نصب آسان
دارای هزینه نگهداری و تعمیرات کم
کاربرد پمپ سیرکولاتور سمنان انرژی
گردش آب داغ در سیستم های حرارت مرکزی
سیرکوله آب در جکوزی
جهت چرخش آب پکیج
جهت استفاده در سیستم تهویه مطبوع
گردش آب شوفاژ
جهت سیرکولاتور استخر
سیرکوله آب در سیستم شست و شوی صنعتی
پمپ سیرکولاتور آکوا استرانگ
یکی از پرنگ‌ترین نقش‌ها در تولید پمپ در جهان متعلق به کشور ایتالیا است که شرکت مشهور و فعال آکوا استرانگ در این کشور واقع شده است. پمپ سیرکولاتور آکوا استرانگ خطی سری EPM، پکیجی سری ERP و زمینی سانتریفیوژ سری EST را دارد و نسبت به سایر رقبای ایتالیایی از قیمت مناسب‌تری برخوردار است.

مزایای پمپ سیرکولاتور آکوا استرانگ
هزینه مناسب
راندمان بالا و بهینه
مصرف انرژی پایین
دارای تنوع در سایز و مدل
دارای صدا کم
دارای نصب آسان
دارای هزینه نگهداری و تعمیرات کم
کاربرد پمپ سیرکولاتور آکوا استرانگ
جهت استفاده در سیستم تهویه مطبوع
سیرکوله آب در سیستم شست و شوی صنعتی
جهت سیرکولاتور استخر
سیرکوله آب در جکوزی
جهت چرخش آب پکیج
گردش آب شوفاژ
گردش آب داغ در سیستم های حرارت مرکزی
پمپ سیرکولاتور ابارا
کشور ژاپن نیز یکی دیگر از کشورهایی است که محصولات باکیفیت به بازار ارائه می‌دهد. برند ابارا که برندی ژاپنی است، پمپ سیرکولاتور ابارا آن در نوع خطی استیل و پکیجی یه سرعته ساخته می‌شود و در بخش‌های سرمایشی و گرمایشی، تهویه مطبوع و به گردش درآوردن آب استخر استفاده می‌شوند.

مزایای پمپ سیرکولاتور ebara
دارای صدا کم
دارای نصب آسان
کیفیت عالی
دارای تنوع در سایز و مدل و توان
راندمان بالا و بهینه
مصرف انرژی پایین
دارای هزینه نگهداری و تعمیرات کم
قابلیت کارکرد در دمای بالا
کاربرد پمپ سیرکولاتور ابارا
گردش آب داغ در سیستم های حرارت مرکزی
سیستم تهویه مطبوع
پکیج
سیستم شست و شوی صنعتی
جکوزی
جهت سیرکولاتور استخر
شوفاژ
پمپ سیرکولاتور ویلو
یکی دیگر از برندهای معتبر اروپایی، شرکت ویلو آلمان است. پمپ سیرکولاتور ویلو در انواع خطی پکیجی، خطی عمود نصب، خطی دوقلو تولید می‌شود. یکی دیگر از پمپ‌های سیرکولاتور ویلو نوع هوشمند آن است؛ اکثر پمپ‌های پکیجی موجود در بازار از نوع سه سرعته است که بصورت دستی دور موتور آن‌ها تنظیم می‌شود؛ اما پمپ سیرکولاتور ویلو هوشمند قابلیت تنظیم دور موتور بصورت خودکار با توجه به نیاز را دارد.

مزایای پمپ سیرکولاتور ویلو
راندمان بالا و بهینه
دارای صدا کم
مصرف انرژی پایین
دارای نصب آسان
دارای هزینه نگهداری و تعمیرات کم
قابلیت کارکرد در دمای بالا
کاربرد پمپ سیرکولاتور WILO
جهت استفاده در سیستم تهویه مطبوع
گردش آب شوفاژ
جهت سیرکولاتور استخر
جهت گردش آب پکیج
گردش آب در جکوزی
جمع بندی

پمپ سیرکولاتور دو نوع کلی خطی و زمینی دارد و نوع پکیجی در دسته خطی قرار می‌گیرد. تمام پمپ‌های سیرکولاتور همانطور که از نامشان پیداست جهت سیرکوله کردن و به گردش درآوردن سیال در سیکل‌های بسته مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی خانه‌ها، تاسیسات بزرگ صنعتی و … نیز کاربرد دارند. از آنجا که در تاسیسات مکانیکی نقش پررنگی دارند، لازم است تا پیش از خرید با بهترین برندهای خارجی و ایرانی که این نوع پمپ‌ها را تولید می‌کنند و ارائه می‌دهند آشنا شد تا بتوانید بهترین گزینه مورد نظر را خریداری کنید.

در این مقاله کالاصنعتی به معرفی 7 نوع از بهترین پمپ‌های سیرکولاتور پرداخته شد و ویژگی‌های خاص هر کدام توضیح داده شد. در مقاله دیگر نیز درباره مشخصات پمپ پکیج توضیح داده شده که خواندن آن نیز پیشنهاد می‌شود. برای مشاوره رایگان، خرید و دریافت پمپ سیرکولاتور مورد نظر در سریع‌ترین زمان ممکن، کافی است با کارشناسان کالاصنعتی در ارتباط باشید.

منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE/1911/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1



الکتروموتور زیمنس

۳۶ بازديد
زیمنس (Siemens) یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان الکتروموتور و سایر تجهیزات صنعتی در سطح جهانی است؛ موتورهای زیمنس با نام تجاری SIMOTICS ارائه شده و برای طیف بسیار وسیعی از کاربردهای صنعتی از توان 0.12 تا 6500 اسب بخار تولید می‌شوند. موتور زیمنس نوعی الکتروموتور خاص و پیشرفته بوده که دارای بازدهی بالا و بسیار کم مصرف است. از ویژگی های مهم این الکتروموتور می توان به دارا بودن سطح حفاظتی بالا و قابلیت دائم کاری / کار مستمر اشاره کرد. قطعات یدکی آن به راحتی یافت شده و تعمیر آن در ایران به سهولت نجام می شود همچنین این دستگاه طول عمر بسیار بالای آن در مقایسه با سایر الکتروموتور های موجود در بازار ایران است.

الکتروموتور زیمنس از نظر قابلیت اطمینان، استحکام، طراحی، کارایی و عملکرد بی رقیب بوده و در بسیاری از کاربردهای صنعتی استفاده می‌شوند. در بازار ایران از موتورهای ولتاژ پایین زیمنس استفاده می‌شود؛ این موتورها در 4 سری زیر تولید و عرضه می‌شوند که در ادامه با آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

الکتروموتور زیمنس SIMOTICS GP برای کاربردهای عمومی
الکتروموتور زیمنس SIMOTICS SD برای کاربردهای نسبتاً سنگین و شرایط سخت
الکتروموتور زیمنس SIMOTICS XP برای کاربردهای ضد انفجار
الکتروموتور زیمنس SIMOTICS DP برای کاربردهای خاص صنعتی
انواع الکتروموتور زیمنس
انواع الکتروموتور زیمنس با نام تجاری SIMOTICS تولید شده و شامل موتور سه فاز و تکفاز استاندارد (ولتاژ پایین)، موتورهای ولتاژ بالا، موتورهای کنترل حرکتی، موتورهای DC و الکتروگیربکس می‌شوند. بیشترین تقاضا در بازار ایران مربوط به الکتروموتورهای ولتاژ پایین زیمنس می‌شود که مطابق با استانداردهای EN ، ISO9001، IEC و … تولید می‌شوند. در ادامه به معرفی مدل‌های مختلف موتورهای ولتاژ پایین زیمنس می‌پردازیم.

الکتروموتور زیمنس دریایی
الکتروموتور زیمنس ضد انفجار
الکتروموتور زیمنس اسلیپ رینگ
الکتروموتور زیمنس تخلیه دود
الکتروموتور زیمنس دالان دار
الکتروموتور زیمنس ترمزدار
الکتروگیربکس زیمنس
الکتروموتور زیمنس از نوع ترانسفورماتور دار
الکتروموتور زیمنس سه فاز
الکتروموتور زیمنس تک فاز
الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP
الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP، برای کاربردهای عمومی و با پوسته آلومینیومی طراحی شده اند؛ این موتورها استاندارد حفاظتی IP55 داشته و مقاومت بالایی در برابر گرد و غبار و پاشش قطرات آب دارند. بزرگترین مزایای این موتورها، کیفیت بالا، درجه حفاظتی IP55 و ... است؛ همچنین طراحی منحصر به فرد این موتورها، نصب آن‌ها را بسیار راحت و کم‌هزینه نموده است. از موتورهای زیمنس سری GP در صنایع سیمان، شیمیایی، نفت و گاز، خمیر و کاغذ استفاده می شود. برخی از مشخصات موتور زیمنس SIMOTICS GP در جدول زیر آمده است:
الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS SD
الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS SD، با پوسته چدنی و مقاوم خود و سایز فریم 100 تا 450، اولین انتخاب برای انواع محیط های صنعتی است. این موتورها در شرایط سخت، گرد و غبار و ارتعاشات، بسیار قابل اعتماد بوده و راندمان بالا و عملکرد پایداری دارند. موتور زیمنس سری SIMOTICS SD به دلیل طراحی خاص پوسته، فلنج، نحوه نصب، کلاس بازدهی از IE1 تا IE4 و محدوده توان 2.2 تا 1000 کیلووات، در بسیاری از کاربردهای صنعتی از جمله پمپ ها، فن ها، کمپرسورها، نوار نقاله، میکسر، اکسترودر و جرثقیل ها استفاده می شوند. موتورهای سری SIMOTIC SD زیمنس با دو نوع عملکرد خطی یا سرعت متغیر عرضه می شوند. مشخصات موتور زیمنس SIMOTICS SD در جدول زیر آمده است:
الکتروموتور SIMOTICS DP زیمنس
الکتروموتور SIMOTICS DP زیمنس، برای کاربردهای خاص صنعتی طراحی و بهینه شده اند؛ هریک از دینام های زیر مجموعه این دسته فناوری های لازم برای پیشبرد اهداف خاصی دارا هستند. انواع الکتروموتور SIMOTICS DP زیمنس شامل الکتروموتورهای دریایی، موتورهای جرثقیل، موتورهای آسیاب فلزی و میز غلتکی و سایر الکتروموتورهای سفارشی می شوند.

الکتروموتور زیمنس از نوع جریان متناوب
الکتروموتور زیمنس از نوع جریان متناوب از دو قسمت اصلی تشکیل شده است:

روتور
استاتور
روتور به قسمت چرخنده موجود در موتور الکتروموتور زیمنس گفته می شود که از یک سری ورق های فولادی که به صورت کامل و آماده شده اند تشکیل می شود و همچنین استاتور به قسمت ثابت تشکیل دهنده الکتروموتور زیمنس گفته میشود که این قسمت از روی هم قرار گرفتن ورق های از جنس فولاد سیلیس دار که ضخامتی در حدود نیم میلیمتر دارند و در صورت کلی یک استوانه تو خالی را تشکیل می دهند به وجود می آید.

الکتروموتور سه فاز زیمنس
الکتروموتور سه فاز زیمنس دارای بازده بالایی هستند.
تلفات انرژی حاصل از الکتروموتور سه فاز زیمنس به مراتب پایین تر از سایر الکتروموتور های موجود در بازار است.
الکتروموتور سه فاز زیمنس می توانند به صورت مستمر فعالیت کنند.
بسیار کم مصرف هستند.
از لحاظ حفاظت دارای سطح حفاظتی بالایی هستند.
دارای خنک کننده سطحی هستند.
می توانند انواع فلنج و پایه را بر روی این نوع از الکتروموتور ها نصب کنید یا به عبارت دیگر بسیار منعطف هستند.
دارای بالانس استاتیکی هستند که سبب می شود نویزی که به وسیله الکتروموتور سه فاز زیمنس تولید می گردد در قیاس با سایر الکتروموتور ها بسیار کمتر باشد.
هزینه های تعمیر و نگهداری پایینی دارند.
این نوع از الکتروموتور ها دارای پروانه ای بسیار مستحکم هستند.
توانایی استفاده به صورت مسمتر بدون دارا بودن نوسانات احتمالی را دارا می باشند.
دارای دور های بالایی هستند که همین امر سبب می گردد تلفات انرژی کمی داشته باشند.
دارای لرزش کمی هستند.
با توجه به اینکه الکتروموتور سه فاز زیمنس همه ی این ویژگی را دارا می باشند دارای کاربرد های زیادی هستند و در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند که ادامه به بیان کاربرد های مختلف این نوع از الکتروموتور ها می پردازیم.

خرید الکتروموتور زیمنس
الکتروموتورهای زیمنس موجود در بازار ایران از سری SIMOTICS GP/SD بوده و با توان ۰.۳۷ تا ۲۰۰ کیلووات (۰.۵ تا ۲۷۵ اسب) قابل خریداری هستند. این موتورها از نوع سه‌فاز بوده و تا توان ۱۵ کیلووات با پوسته آلومینیوم و برای توان‌های بیشتر از ۱۸.۵ کیلووات با پوسته چدنی ارائه می‌شوند.
از جمله مهم‌ترین مشخصاتی که برای خرید الکتروموتور زیمنس باید در نظر بگیرید، عبارت‌اند از:

تعداد فاز: موتورهای زیمنس موجود در بازار ایران از نوع سه‌فاز و سری GP/SD هستند. برای سفارش الکتروموتور تک‌فاز این برند یا موارد مشابه، با کارشناسان فروش در تماس‌باشید.
توان خروجی: از توان ۰.۳۷ تا ۲۰۰ کیلووات (۰.۵ تا ۲۷۵ اسب)
سرعت: موتورهای زیمنس با چهار سرعت ۷۵۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ دور بر دقیقه تولید می‌شوند؛ اما سرعت‌های ۷۵۰ و 1000 RPM به‌ندرت در ایران یافت می‌شوند.
نحوه اتصال: نحوه اتصال موتورهای زیمنس به سه روش B3 ، B14 و B5 انجام می‌گیرد. توجه‌ داشته‌باشید که محل قرارگیری جعبه‌ ترمینال در موتورهای زیمنس موجود در ایران، بالای الکتروموتور است.
درجه حفاظتی: انواع الکتروموتور زیمنس پوسته آلومینیوم و چدن با درجه حفاظتی IP55 قابل خریداری هستند.
کلاس عایقی: کلاس عایقی موتورهای زیمنس F است.
راندمان: موتورهای زیمنس قابل‌ارائه در ایران با سه کلاس بهره‌وری IE1، IE2 و IE3 قابل خریداری هستند.
جنس پوسته: از توان ۰.۳۷ تا ۱۵ کیلووات، جنس پوسته آلومینیومی بوده از توان ۱۸.۵ تا ۲۰۰ کیلووات با پوسته چدنی ارائه می‌شوند.
قیمت الکتروموتور زیمنس
برای دریافت قیمت الکتروموتور زیمنس ابتدا کد محصول را از کاتالوگ محصولات زیمنس به دست آورده و سپس به کارشناسان کالا صنعتی اعلام نمایید. همان‌طور که اشاره شد، الکتروموتورهای زیمنس با توان ۰.۳۷ تا ۲۰۰ کیلووات در بازار موجود هستند و در کمترین زمان به تمام ایران ارسال می‌شوند؛ در صورت نیاز به انواع دیگر موتورهای زیمنس نیز می‌توانید با کالا صنعتی در تماس بوده و محصول موردنظر را با قیمتی مناسب در ایران دریافت نمایید.

کاتالوگ الکتروموتور زیمنس
بهترین راه برای بررسی دقیق مشخصات و انتخاب الکتروموتور، بررسی کاتالوگ یا پلاک خوانی است. برای دانلود کاتالوگ موتور زیمنس بر روی لینک زیر کلیک کنید؛ همچنین با تماشای ویدئوی زیر، مفهوم اطلاعات درج شده روی پلاک موتور را به‌خوبی درک خواهید کرد.
پلاک خوانی الکتروموتور زیمنس و مشخصات پلاک الکتروموتور
الکتروموتور برای خودش یک پلاک مخصوص دارد که بهتر است برای افزایش طول عمر و کارایی بهتر الکتروموتور و همچنین جلوگیری از به وجود آمدن هرگونه حادثه به مشخصات روی پلاک الکتروموتور توجه نموده تا با استفاده از آنها به راه اندازی هرچه دقیق تر و سریع تر الکتروموتور اقدام نماییم. و در آخر می توان گفت با توجه به دارا بودن ویژگی هایی که ذکر شد و توانایی استفاده این نوع از الکتروموتور ها در صنایع مختلف این نوع الکتروموتور ها می توانند گزینه مناسبی برای استفاده و برطرف کردن نیاز شما باشد.
علاوه بر الکتروموتور، شرکت زیمنس چه محصولات دیگری را تولید میکند؟
به غیر از الکتروموتورها شرکت زیمنس آلمان تولید کننده بسیاری از لوازم اتوماسیون نظیر کنترل دور موتور(اینورتر)،کلیدهوایی، و...نیز هست.

سیستم خنک کننده الکتروموتور زیمنس چگونه است؟
الکتروموتور زیمنس با طراحی قاب پره ای که گردش هوای مطلوب را فراهم میکند،و خنک کنندگی بهتری نسبت به موتور های با قاب چدنی یا فولادی معمولی تامین میکند.روکش فن،پلاستیکی مقاوم و استاندارد است.

انواع الکتروموتور های زیمنس را نام ببرید؟
انواع الکتروموتورهای زیمنس عبارتند از: موتور DC ،موتوردالاندر که موتور تک فاز و سه فاز زیمنس،موتورهای زیمنس ولتاژ بالا یا پایین، گیربکس زیمنس و الکتروموتور زیمنس دارای ترمز.

الکتروموتور زیمنس ساخت کجاست؟
الکتروموتور زیمنس اصل تا توان 200 کیلووات در کشور چک تولید می‌شود. البته در بازار ایران الکتروموتور زیمنس چینی هم ممکن هست که موجود باشد. الکتروموتور زیمنس اصل آلمان سال هاست که به واسطه ارزان بودن نیروی کار در کشور چک اسلواکی، در این کشور تولید و به بازار جهانی عرضه می شود. در ایران نیز نمایندگی الکتروموتور زیمنس وجود دارد که می تواند گواهی های مربوط به اصالت کالا را ارائه دهند. اما الکتروموتور زیمنس چینی در سایت کالا صنعتی فروش ندارد و تمام دینام های زیمنس ارائه شده در این سایت از مبادی قانونی و کاملاً تائید شده به لحاظ اصالت هستند.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/93/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B2%DB%8C%D9%85%D9%86%D8%B3-siemens

پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 لئو - LVS

۳۱ بازديد
شرکت لئو به عنوان یکی از محبوب‌ترین و معتبرترین پمپ‌ها در بازار جهانی شناخته شده است. به دلیل قیمت مناسب در عین حال کیفیت مطلوب، روز به روز خرید و فروش آن گسترش می‌یابد. کمپانی لئو در سال ۱۹۹۵ تاسیس شد. تاکنون با بیش از 27 سال فعالیت حرفه‌ای و رو به پیشرفت، توانسته گستره عظیمی از پمپ‌های صنعتی و خانگی را طراحی کرده، بسازد و در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد. لجن ‌کش لئو، کف‌ کش لئو، پمپ آب خانگی لئو، پمپ عمودی طبقاتی لئو و پمپ افقی طبقاتی لئو گوشه ای از محصولات شرکت لئو است.
در حال حاضر بیش از 120 کشور میزبان محصولات شرکت لئو است. به لطف کیفیت و قیمت مناسب و همچنین گارانتی معتبر 2 ساله شرکتی، پمپ‌های عمودی طبقاتی لئو تیپ LVR، LVS و LVB در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته‌اند. ابتدا تفاوت پمپ‌های عمودی طبقاتی لئو تیپ های LVR، LVS و LVB به صورت خلاصه بیان می‌شود. در ادامه مشخصات فنی پمپ عمودی طبقاتی لئو و نمودارهای همپوشانی، نمودارهای آبدهی براساس ارتفاع بررسی می‌شود. اگر قصد خرید پمپ LVR، LVS یا LVB لئو را دارید، می‌توانید با کارشناسان کالا صنعتی در بخش پمپ مشورت کنید و در جریان لیست قیمت پمپ عمودی طبقاتی لئو و مشخصات فنی پمپ عمودی طبقاتی لئو قرار بگیرید.
مدل های پمپ عمودی طبقاتی استیل لئو Leo سری LVS
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 1 و ¼ اینچ مدل LVS1
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 1 اینچ مدل LVS2
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 1 و ¼ اینچ مدل LVS3
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 1 و ¼ اینچ مدل LVS4
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 1 و ¼ اینچ مدل LVS5
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 1 و ½ اینچ مدل LVS10
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 2 اینچ مدل LVS15
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 2 اینچ مدل LVS20
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 2 و ½ اینچ مدل LVS32
پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 Leo لئو 3 اینچ مدل LVS45
فروشگاه اینترنتی کالاصنعتی انواع مدل های پمپ عمودی طبقاتی استیل لئو سری LVS با قطرهای دهانه و توان مختلف را با گارانتی 2 ساله و خدمات پس از فروش 10 ساله به مشتریان عزیز ارائه می دهد. جهت دریافت کاتالوگ، لیست قیمت، مشاوره و خرید پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 لئو LVS می‌توانید با کارشناسان بخش پمپ کالاصنعتی تماس حاصل فرمایید.
تفاوت تیپ‌های LVR، LVS و LVB
همانطور که پیشتر بیان شد، پمپ‌های عمودی طبقاتی لئو در سه تیپ شامل LVR،LVS و LVB طراحی، تولید روانه بازار شده است. در حقیقت تفاوت این سه سری در جنس مواد سازنده پمپ است. در پمپ عمودی طبقاتی تیپ LVR، تمام قطعات مورد استفاده استنلس استیل 304 (AISI 304) است، در حالیکه هد و پایه پمپ از چدن ضد زنگ HT200 ساخته شده است. در تیپ LVS تمام قطعات و هد و پایه پمپ از استنلس استیل 304 (AISI 304) است. در نوع دیگر پمپ‌های عمودی طبقاتی لئو (تیپ LVS) تمامی قطعات از استنلس استیل 316 (AISI 316) ساخته شده‌اند. انتخاب جنس پمپ براساس نوع سیال است. به عنوان مثال بهتر است برای سیال آب شور از استیل 316 استفاده شود (LVB series). در یک توان و تعداد طبقات ثابت قیمت LVB از سری LVS و LVR بیشتر است.

کاربردهای پمپ عمودی طبقاتی لئو سری LVS
استفاده در سیستم‌های آبیاری و کشاورزی (آبیاری قطره ای)
به دلیل جنس استیل 304 قابل استفاده در پمپاژ مواد بهداشتی، غذایی و دارویی
استفاده در سیستم‌های تصفیه صنعتی و تامین آب در بویلر (دیگ‌های بخار)
تامین آب برای ایستگاه آب شهری منطقه‌ای - تامین آب مصرفی در بوستر پمپ‌های آتشنشانی و خانگی
تامین آب برای استخرهای و حوضچه‌های پرورش ماهی
سامانه‌های سیرکولاتور (گردش) آب در برج‌های خنک کننده
مشخصات فنی الکتروموتور پمپ عمودی طبقاتی لئو سری LVS
موتور کلاس IE2 (IE3 به صورت انتخابی و سفارشی)
خنک کاری با دمنده (فن)
کلاس حفاظتی (IP55)
ولتاژ استاندارد (50 هرتز 220/380 ولت تکفاز و سه فاز)
مزیت‌های پمپ LVS لئو
پمپاژ و انتقال آب با حالت یکنواخت‌‌تر
به دلیل وضعیت نصب عمودی: اشغال فضایی محدودتر نسبت به پمپ‌های افقط طبقاتی
پمپاژ و انتقال سیال با فشار و دبی بالا
به دلیل استفاده از استیل 304: مقاومت بیشتر در برابر پوسیدگی و خوردگی
به دلیل کوپل مستقیم موتور و پمپ: مشکلات کم در پروسه کوپلینگ
قیمت مناسب نبست به برندهای ایتالیایی، هزینه تعمیر و نگهداری کم
داشتن تاییدیه‌های معتبر و استاندارد ACS ( تضمین کننده سطح کیفی بالا)
پمپ LVS لئو چه مزیت‌هایی دارد؟
پمپاژ و انتقال آب با حالت یکنواخت‌‌تر
به دلیل وضعیت نصب عمودی: اشغال فضایی محدودتر نسبت به پمپ‌های افقط طبقاتی
پمپاژ و انتقال سیال با فشار و دبی بالا
به دلیل استفاده از استیل 304: مقاومت بیشتر در برابر پوسیدگی و خوردگی
به دلیل کوپل مستقیم موتور و پمپ: مشکلات کم در پروسه کوپلینگ
قیمت مناسب نبست به برندهای ایتالیایی، هزینه تعمیر و نگهداری کم
داشتن تاییدیه‌های معتبر و استاندارد ACS ( تضمین کننده سطح کیفی بالا)
پمپ عمودی طبقاتی لئو سری LVS چه کاربردهایی دارد؟
استفاده در سیستم‌های آبیاری و کشاورزی (آبیاری قطره ای)
به دلیل جنس استیل 304 قابل استفاده در پمپاژ مواد بهداشتی، غذایی و دارویی
استفاده در سیستم‌های تصفیه صنعتی و تامین آب در بویلر (دیگ‌های بخار)
تامین آب برای ایستگاه آب شهری منطقه‌ای - تامین آب مصرفی در بوستر پمپ‌های آتشنشانی و خانگی
تامین آب برای استخرهای و حوضچه‌های پرورش ماهی
سامانه‌های سیرکولاتور (گردش) آب در برج‌های خنک کننده
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/816/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D9%84%D8%A6%D9%88-leo/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%88-leo/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B9%D9%85%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D8%B7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84-304-%D9%84%D8%A6%D9%88-%D9%85%D8%AF%D9%84-lvs

بهترین برندها اینورتر سه فاز

۲۹ بازديد
قبل از پرداختن به پیچیدگی‌های اینورترهای سه‌فاز و بهترین برند اینورتر سه‌فاز، درک مفهوم برق سه‌فاز ضروری است. برخلاف سیستم‌های برق تک‌فاز که دارای یک‌شکل موج AC هستند، سیستم‌های قدرت سه‌فاز دارای سه شکل موج متناوب متمایز هستند که 120 درجه با یکدیگر اختلاف‌فاز دارند. این شکل موج‌ها توزیع متعادل و کارآمدتری از توان الکتریکی را ایجاد می‌کند. برق سه‌فاز مزایای متعددی نسبت به برق تک‌فاز دارد که می توان به افزایش ظرفیت انتقال نیرو، بهبود بازده و کاهش نوسانات ولتاژ اشاره کرد. از برق سه فاز به طور گسترده‌ در محیط‌های صنعتی و تجاری استفاده می‌شود. از همین جهت استفاده از اینورتر سه فاز بسیار رایج است و برای انتخاب بهترین برند باید با آنها آشنا باشید. در این مقاله ابتدا به معرفی اینورتر میپردازیم و سپس بهترین برندهای موجود در بازار را بررسی میکنیم.

نقش اینورترهای سه‌فاز
اینورترهای سه‌ فاز اجزای حیاتی در سیستم‌هایی هستند که از برق سه‌فاز استفاده می‌کنند. آنها مسئول تبدیل برق DC به AC هستند که اغلب توسط منابعی مانند پنل‌های خورشیدی یا باتری‌ها تولید می‌شود و برای راه‌اندازی موتورهای سه‌فاز، راه‌اندازی ماشین‌آلات صنعتی و تغذیه برق به شبکه برق استفاده شود.

مزایا اینورترهای سه‌فاز
از جمله مزایای اینورتر سه فاز که باعث افزایش کارایی و استفاده آنها در صنعت شود به موارد زیر اشاره داشت:

اینورترهای سه‌فاز به راندمان بالا معروف هستند. آنها می‌توانند برق DC را با کمترین اتلاف انرژی به برق AC تبدیل کنند و برای کاربردهایی که راندمان در آنها اهمیت دارد بسیار مناسب است. این بهره‌وری به‌ویژه در سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر مهم است، جایی که به حداکثر رساندن توان خروجی از منابعی مانند پانل‌های خورشیدی بسیار مهم است.
اینورترهای سه‌فاز خروجی متعادلی از برق AC تولید می‌کنند که یعنی سه شکل موج AC دارای دامنه‌های مساوی هستند و در فاز به طور مساوی فاصله دارند. این خروجی متعادل نوسانات ولتاژ را کاهش می‌دهد و توزیع توان پایدار و قابل‌اعتماد را تضمین می‌کند.
سیستم‌های برق سه‌فاز می‌توانند توان خروجی قابل‌توجهی بالاتری نسبت به سیستم‌های تک‌فاز ارائه دهند. این باعث می‌شود آنها برای ماشین‌آلات صنعتی سنگین و تولید برق در مقیاس بزرگ مناسب باشند.
اینورترهای سه‌فاز به طور گسترده برای کاربردهای کنترل موتور استفاده می‌شوند. آنها کنترل دقیقی بر روی سرعت و جهت موتورهای سه‌فاز ارائه می‌دهند و آنها را در تولید، حمل‌ونقل و روباتیک ضروری می‌کنند.
معایب اینورترهای سه‌فاز
اینورترهای سه‌فاز در مقایسه با اینورترهای تک‌فاز پیچیده‌تر هستند و به قطعات اضافی نیاز دارند. این پیچیدگی می‌تواند هزینه‌های تولید و نیازهای تعمیر و نگهداری را افزایش دهد. قطعات و مدارهای موردنیاز برای اینورترهای سه‌فاز می‌توانند گران‌تر از اینورترهای تک‌فاز باشند. این می‌تواند سیستم‌های سه‌فاز را برای کاربردهای مقیاس کوچک‌تر مقرون‌به‌صرفه‌تر کند. طراحی، نصب و نگهداری اینورترهای سه‌فاز اغلب نیازمند دانش و تخصص تخصصی است. یافتن متخصصان ماهر در این زمینه می‌تواند در برخی مناطق چالش‌برانگیز باشد. در مقاله مزایا و معایب موتور اینورتر میتوانید با مزایا و معایب اینورتر بیشتر آشنا شوید.

برندهای اینورتر وجود در بازار
با توجه به اینکه شرکت های مختلفی اقدام به تولید و طراحی دستگاه های اینورتر سه فاز کردند، اما فقط تعداد محدودی از آنها در بازار ایران توانسته اند جایگاه خوبی کسب کنند و در صنایع مختلفی از انها استفاده شوند. از جمله این برندها میتوان به برندهای زیر اشاره داشت:

اشنایدر
اشنایدر یکی از معروف‌ترین برندهای اینورتر اروپایی است. این شرکت چندملیتی است که ساختمان اصلی آن در کشور فرانسه احداث شده است. نمایندگی‌های متفاوتی در سرتاسر جهان دارد. اینورتر اشنایدر اولین اینورتر خود را در سال 1985 روانه بازار کرد. محصولات جدید این شرکت اینورترهای هوشمند هستند که قابلیت‌های متفاوتی را به کاربران ارائه می‌دهد. یکی از قابلیت‌های مهم این اینورترها، قابلیت اتصال به شبکه اینترنت اشیا است که در این ویژگی یا استفاده از سیستم برق مدار را کنترل می‌کند.
زیمنس
زیمنس یک برند آلمانی معروف در زمینه تولید این‌گونه تجهیزات است و یکی از برندهای قابل‌ اعتماد در بازار به‌ حساب می‌آید. اینورتر زیمنس درایو موتورهای متفاوتی را به تولید می‌رساند و از این طریق مشتری‌های بین‌المللی فراوانی پیدا کرده است. به‌راحتی می‌توان زیمنس را جزو بهترین مارک اینورتر سه‌فاز به‌ حساب آورد. زیمنس از سال 1847 فعالیت خود را آغاز کرده است و تا به امروز محصولات باکیفیت عالی را به بازار روانه کرده است.
هیوندای
هیوندای از شرکت‌های کره‌ای است که در زمینه تولید اینورتر سه‌فاز و در کل اینورتر نیز فعالیت می‌کند. این برند به‌ طور کلی چهار مدل اینورتر از جمله N700، N800A، N800S، N700E تولید می‌کند. یکی از ویژگی‌های اینورتر سه‌فاز این برند داشتن رابط کاربری ساده و راحت است. یک سری از نکاتی که در هنگام نصب این مدل از اینورترها باید به یاد داشته باشید این است که این دستگاه‌ها نباید به طور مستقیم در معرض گرد و غبار و نور خورشید باشند. استفاده از اینورتر هیوندای باعث افزایش طول عمر موتور شده و از انواع شوک‌های غیرمنتظره الکتریکی جلوگیری می‌کند.
ال اس
این برند به تولید اینورتر سه فاز و اینورتر تک فاز می پردازد. ال اس سه نوع اینورتر متفاوت از جمله اینورتر سه فاز 380 ولت، تک فاز 220 ولت و سه فاز 220 ولت هستند. اینورتر ls دارای کیفیت بالای ساخت و قیمت مناسب هستند و ویژگی های متفاوتی از جمله قابلیت کنترل گشتاور و چرخش موتور، امکان فعالیت در ولتاژهای بالا و فرکانس پایین، کنترل فن و تنظیم موتور دارد. این دستگاه امکاناتی مانند نصب و راه اندازی آسان، امکان کنترل از دور، کاهش مصرف انرژی، کاهش دادن استهلاک موتور و افزایش راندمان را دارد.
آی مستر
این شرکت نیز یکی دیگر از شرکت‌های کره‌ای است که تکنولوژی روز دنیا را در تولید محصولات خود به کار می‌گیرد. از سال 1999 میلادی که این شرکت شروع به فعالیت کرده است، محصولات متفاوتی را تولید کرده است. از اینورتر imaster در صنایعی مانند نساجی و تولید دستگاه‌هایی مانند پمپ و کمپرسورها استفاده می‌شود. این شرکت سه مدل اینورتر A1، E1 و U1 تولید می‌کند که مدل آنها اینورتر سه‌فاز، دوفاز و تک‌فاز است. دستگاه‌هایی که این شرکت تولید می‌کند قابلیت توانایی فشار بالایی را دارند و در شرایط سخت نیز به‌ خوبی عمل می‌کنند.
یونیک استنسون
شرکت استنسون یکی از مطرح‌ترین شرکت‌های ایرانی است که تخصص خود را در تولید سه مدل اینورتر سه‌فاز سنگین، تک‌فاز سنگین و تک‌فاز سبک به کار می‌گیرد. اینورتر یونیک استنسون دارای فرکانس ورودی 50 هرتز و فرکانس خروجی 0 تا 600 هرتز هستند که توانایی کنترل سرعت و گشتاور را نیز دارا هستند. اگر بخواهیم تخصصی‌تر به ویژگی‌های اینورترهای این شرکت بپردازیم، باید به این موضوع اشاره کرد که اینورترهای سه‌فاز این شرکت دارای 7 ورودی دیجیتال، 2 ورودی آنالوگ، و همچنین یک ورودی پالس فرکانس بالا هستند. قیمت اینورتر سه‌فاز این شرکت نیز نسبت به رقبای خارجی بهتر است.
اینوت
نام برند اینوت را حتماً شنیده‌اید. برند اینوت اینورترهای متفاوت با کاربردهای متنوع را تولید می‌کند. این اینورترها در صنایعی مانند دستگاه سنگ‌بری، آسانسورها و بالابرها استفاده می‌شود. این اینورترها برنامه‌پذیری راحتی دارند و در دو مدل اینورتر سه‌فاز و تک‌فاز تولید می‌شوند. قیمت اینورتر اینوت باتوجه‌به مدل‌های متفاوت آن بستگی دارد. مدل‌های متنوع برند اینوت دارای قابلیت‌های اتصال به شبکه، خروجی و ورودی آنالوگ و دیجیتال است. استفاده از اینورتر اینوت دارا صرفه اقتصادی بالایی است و خدمات پس از فروش خوبی نیز به همراه دارد. برای تعمیر این اینورترها نیز نیاز به نیروی متخصص است که در صورت نیاز، می‌توانید با خدمات پس از فروش شرکت تماس بگیرید.
دلتا
اینورترهای برند دلتا قابلیت‌های متفاوتی را ارائه می‌دهند که کاهش مصرف انرژی و کنترل دور موتور از جمله این موارد است. قیمت اینورتر دلتا نسبت به رقبای خود در این زمینه بسیار مناسب است. شرکت دلتا تجربه زیادی در این صنعت دارد و در حال حاضر، دفاتر و نمایندگی‌های این شرکت در کشورهای متفاوت آسیایی حضور دارند. این برند تایوانی دستگاه‌هایی ارائه می‌کند که دارای قطعاتی با طول عمر بالا هستند و این امر باعث می‌شود تا طول عمر دیگر قطعات الکتریکی موتور نیز افزایش یابد.
تکو
برند تکو یکی از پرفروش‌ترین و کاربردی‌ترین برندهای اینورتر در ایران است. اینورتر سه‌فاز این برند و دیگر مدل‌ها، نسبت به رقبای خود نصب آسان‌تر و نگهداری راحت‌تری دارد. قیمت اینورتر تکو در مقایسه با قیمت اینورتر تتا نیز بسیار رقابتی است. این برند که فعالیت اولیه خود را از سال 1956 آغاز کرده است، محصولاتی باکیفیت روز را به دنیا عرضه می‌کند. یکی از قابلیت‌های خاص اینورترها این است که زمانی این اینورتر شروع به کار می‌کند، می‌تواند بدون استفاده از منبع اصلی، موتور را کنترل کرد که این باعث کاهش قیمت و صرفه‌جویی در برق می‌شود.
برندهای متفاوتی از سرتاسر جهان به تولید انواع اینورتر مشغول هستند. هر کدام از این شرکت‌ها محصولاتی تولید می‌کنند که ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. باتوجه‌ به نیازهای خود، می‌توانید هر کدام از این اینورترها را تهیه کنید و به شکل‌های متفاوت آنها را به کار ببرید. از برند تکو و دلتا گرفته تا استنسون ایرانی و زیمنس، باتوجه‌به بودجه و کاربرد خاص، هر کدام ویژگی‌های منحصر به‌ فردی را ارائه می‌کنند تا در این بازار روبه‌ رشد جای خود را پیدا کنند.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/1906/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B2





شفت پمپ آب و انواع

۳۰ بازديد
در کاربردهای مختلف و صنعت جهت انتقال نیرو از یک قطعه به قطعه دیگر از وسیله ای مکانیکی به نام شفت استفاده می شود و جزو مهمترین قطعات پمپ است که به آن محور پمپ نیز گفته می شود. پمپ آب خانگی از جمله پمپ هایی است که در آن شفت بکار رفته عمل انتقال نیرو از الکتروموتور به پروانه و در نهایت به آب را انجام می دهد اما این فقط تنها ویزگی و کاربرد آن نیست. در این مقاله به انواع شفت پمپ، کاربردها، جنس و پارامترهای انتخاب آنها پرداخته خواهد شد. با این مقاله کالاصنعتی همراه باشید.
شفت پمپ آب چیست؟
شفت در واقع میله ای است که در ماشین آلات و تجهیزات مکانیکی مختلفی در صنعت و سایر کاربردها مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از تجهیزات مکانیکی دارای شفت، پمپ آب است. شفت پمپ آب میله استوانه ای با سطح مقطعی دایره ای شکل بوده که وظیفه انتقال نیرو و گشتاور از الکتروموتور به سیال را برعهده دارد. شفت پمپ در انواع مختلف و با قطرهای در سایزهای گوناگون طراحی و ساخته می شوند. به دلیل اینکه جهت انتقال نیرو از موتور پمپ به سایر اجزای آن نیاز به یاتاقان یا بلبرینگ بوده و شفت در داخل یاتاقان به گردش در می آید، لازم است جهت عملکرد صحیح شفت، سطح آن کاملا صاف و صیقلی باشد، به همین منظور روش ساخت شفت مهم بوده و باید بصورت دقیق ساخته شوند.

نحوه عملکرد شفت پمپ آب
در اکثر پمپ ها و بطور خاص پمپ آب خانگی منبع قدرت یک موتور الکتریکی به نام الکتروموتور است. الکتروموتور دارای یک روتور بوده که انرژی الکتریکی را به انرژی حرکتی تبدیل می کند. عملکرد شفت پمپ آب بدین گونه است که شفت پمپ با روتور الکتروموتور کوپل شده و توسط یاتاقان می تواند آزادانه به چرخش در آید. با توجه به اینکه پروانه پمپ به شفت متصل بوده و بصورت یکپارچه هستند با چرخش شفت، پروانه نیز می چرخد و انرژی حرکتی را به سیال داخل محفظه پمپ منتقل و باعث به جریان انداختن سیال می شود.

انواع شفت پمپ
شفت ها انواع مختلف و با قطر های زیادی توسط سازندگان طراحی و ساخته می شوند. شفت را بر اساس دو نوع می توان تقسیم بندی کرد، یک مورد بر اساس ساختار و دیگری بر اساس جنس آن.

انواع شفت پمپ از لحاظ ساختار
شفت پمپ از لحاظ ساختار و شکل ظاهری به دو نوع شفت توپر و شفت توخالی تقسیم می شود.

شفت توپر
شفت توپر (Solid shaft) همانطور که از نامش پیداست دارای ساختاری توپر است به همین دلیل دارای مقاومت و استحکام بیشتری است، اما این استحکام به بهای سنگین تر شدن آنها نیز است. ساخت این نوع شفت ها با توجه به ساختاری که دارند راحت تر بوده و البته به دلیل استفاده کردن مواد و فلزات بیشتر در ساخت آنها هزینه ماده بیشتری دارند. در پمپ سانتریفیوژ عموما از شفت توپر استفاده می شود.
شفت توخالی
شفت توخالی (Hollow shaft) نیز از نامش پیداست که میله ای توخالی است. شفت توخالی قابلیت انتقال گشتاور بیشتری نسبت به شفت توپر است به این دلیل که میزان اینرسی شفت توخالی کمتر بوده و میزان نیرو نسبت به وزن بیشتری انتقال می دهد. این نوع شفت علی رغم اینکه به دلیل توخالی بودن هزینه مواد کمتری دارند اما طراحی و ساخت پیچیده تری دارند و به همین علت هزینه بالاتری دارند.
انواع شفت پمپ از لحاظ جنس
شفت های پمپ آب با توجه به کاربری های مختلف از جنس های گوناگونی ساخته می شوند. این جنس ها معمولا فولاد و آلیاژهای آن است و در بعضی انواع دیگر از کروم به عنوان لایه روکشی استفاده می شود.

شفت فولادی
شفت فولادی خود می تواند از آلیاژهای مختلف فولاد ساخته شود. فولاد مقاومت بالایی دارد و استفاده از فولاد ضدزنگ سری 304 و 316 در برابر محیط های اسیدی، بازی و خورنده مقاوم بوده و در پمپ هایی که سیالات حاوی مواد گفته شده را پمپاژ می کنند مثل پمپ ضد اسید، استفاده از این نوع آلیاژهای فولاد مناسب است. همچنین آلیاژهای دیگری از فولاد مانند فولاد کربنی و فولاد آلومینیومی نیز وجود دارند که در محیط های دیگری مانند محیط های شور می توانند بکار روند.

شفت هارد
شفت هارد معمولا از جنس های فولاد CK45 یا C45 ساخته می شوند که طی عملیات حرارتی سخت کاری شده اند. شفت هارد نسبت به شفت هارد کروم که در ادامه معرفی خواهد شد دقت سطح پایین تری دارد و به همین دلیل ارزان تر نیز هستند.

شفت هارد کروم
شفت هارد کروم همانند شفت هارد دارای مغزی فولاد CK45 یا C45 است که با لایه ای از کروم پوشش داده شده است. پوشش کروم روی فولاد مقاومت شفت در برابر ساییدگی، خورندگی و زنگ زدگی را افزایش می دهد. هر چقدر ضخامت لایه کروم بیشتر باشد مقاومت شفت نیز بیشتر خواهد شد.

کاربرد شفت پمپ
همانطور که قبلا بیان شد شفت به منظور انتقال قدرت از یک جز به جز دیگری بکار می رود. کاربرد اصلی شفت پمپ در کوپله کردن محور الکتروموتور با پمپ و انتقال نیرو و گشتاور از الکتروموتور به پروانه و در نهایت سیال داخل پمپ است. از دیگر کاربردهای شفت پمپ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

گیربکس های مورد استفاده در خودرو به منظور انتقال نیرو و گشتاور از موتور به چرخ ها
گیربکس صنعتی
صنایع کاغذ سازی
راه آهن و لوکوموتیوها
ساعت سازی
جرثقیل و بالابرها
انواع وسایل نقلیه
و بطور کلی در هر کاربردی که نیاز به انتقال قدرت و گشتاور از منبع نیرو به تجهیز هدف است.
پارامترهای انتخاب شفت
به منظور انتخاب شفت پمپ چند فاکتور بایستی مدنظر قرار گیرد و این پارامترها در انتخاب آن تاثیرگذار است. از جمله عوامل موثر در انتخاب شفت پمپ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نوع محیط سیال از لحاظ سمی، بازی یا خورنده بودن
نیرو و گشتاور مورد نیاز
وزن قابل تحمل تجهیزات
نوع کاربرد پمپ
جمع بندی

شفت از اجزای بسیار مهم در تجهیزات مکانیکی به خصوص در پمپ است. در این مقاله به معرفی شفت پمپ و نحوه کارکرد آن در پمپ و وظیفه ای که برعهده دارد پرداخته شد. همچنین انواع شفت چه از لحاظ ساختار و شکل که شامل شفت توپر و شفت توخالی است و چه از لحاظ جنس که عموما از فولاد با آلیاژهای مختلف ساخته می شوند و ویژگی های هر یک توضیح داده شد. در انتها نیز کاربردهای فراوان شفت در صنعت و پارامترهای موثر در انتخاب آن ارائه شد. با وجود اینکه شفت پمپ قطعه ای است که بصورت پکیج با سایر قطعات پمپ به فروش می رسد اما با این حال جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نوع و جنس شفت بکار رفته در پمپ مدنظر خود و همچنین اطلاع از قیمت پمپ می توانید از کارشناسان خبره کالاصنعتی راهنمایی های لازم را بگیرید.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE/175/%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D8%AA-%D8%B4%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C