آرشیو خرداد ماه 1403

آشنایی با تجهیزات صنعتی

معرفی کامل مجموعه الکتروژن

۲۷ بازديد
در این مطلب اطلاعات در زمینه شرکت الکتروژن در اختیار شما قرار میگیرید، میتوانید مقایسه شرکت الکتروژن و موتوژن را در مقاله مقایسه الکتروژن و موتوژن مطالعه فرمایید

آدرس شرکت و کارخانه الکتروژن


کارخانه و دفتر مرکزی این شرکت واقع در تهران بوده در ادامه آخرین آدرس دفتر الکتروژن و کارخانه الکتروژن را مشاهده میکنید.

آدرس: تهران، سعادت آباد، میدان کاج سابق (شهید احمدی روشن فعلی) خ سرو غربی پلاک 17 طبقه دوم
روزهای کاری: شنبه تا چهارشنبه از ساعت 08:00 تا 17:00
تلفن: 02122381045

تاریخچه شرکت الکتروژن
این مجموعه در سال 1367 دایر شد و در سال 1380 با تغییر کارخانه به محل جدید به فعالیت خود ادامه داد، شرکت الکتروژن به با دارا بودن خطوط تولید اتوماتیک و همچنین داشتن واحدهای قالب‌سازی منحصر به‌ فرد در ایران قادر به تولید دقیق‌ترین و پیچیده‌ترین قالب و ابزارهای خط تولید است. این کارخانه در جنوب غربی استان تهران در منطقه ای به نام احمد آباد مستوفی در یک زمین به مساحت 15000 متر مربع احداث شده است که در این کارخانه جدیدترین امکانات و پیشرفته ترین خطوط تولید در کشور را دارا است که توانایی طراحی و ساخت و انبار اقسام انواع الکتروموتور را دارا است.

مدیریت الکتروژن
شرکت الکتروژن در حال حاضر تحت مدیریت آقای سید محسن میرترابی اداره می گردد. مجموعه صنعتی الکتروژن از جمله بزرگترین تولیدکنندگان الکتروموتور در خاورمیانه است و با داشتن کادری مجرب و با تجربه و همچنین خط‌ تولید اتوماتیک و نیمه اتوماتیک، از ظرفیت کافی برای تأمین و تولید انواع الکتروموتور و پمپ آب برخوردار است

دلیل محبوبیت محصولات الکتروژن
استفاده از مواد اولیه با کیفیت و استفاده از دانش تخصصی داخلی قیمت نهایی محصولات شرکت الکتروژن بسیار پایین آورده است. با توجه به کیفیت بالای ساخت محصولات الکتروژن و قیمت پایین آن ها در مقایسه با مدل های خارجی، به نظر می توان این محصولات را جایگزین نمونه های خارجی آن از جمله الکتروموتور خارجی نمود. کاربرد محصولات الکتروژن در صنایع، تجهیزات خانگی و بسیاری موارد دیگر است. از جمله صنایعی که امکان استفاده از الکتروموتور الکتروژن را دارند می توان به آسیاب های صنعتی، نوار نقاله معادن، بالابرهای صنعتی، کاشی و سرامیک و خردکن های صنعتی اشاره کرد.

شرکت الکتروموتور الکتروژن با بهره گیری از جدیدترین دستگاه های ساخت الکتروموتور و تولید اولین الکتروموتور باراندمان بالا در کشور Electro Motor with High Efficiency امروزه مورد توجه بسیاری از کشورهای خاورمیانه برای واردات الکتروموتور ایرانی است. یکی از دستاوردهای مهم موتور الکتروژن در سال های اخیر دستیابی به CE اتحادیه اروپا و لیسانس کیفیت برای تولید الکتروموتور صنعتی از کشورهای آلمان و ایتالیا است. لیست قیمت الکتروموتور الکتروژن و الکتروموتور سه فاز پوسته آلومینیوم الکتروژن و لیست قیمت الکتروموتور تک فاز الکتروژن را از کارشناسان فروش دریافت نمایید. برای دریافت کاتالوگ الکتروژن به صفحه بانک کاتالوگ مراجعه بفرمایید.

استاندارد های محصولات تولیدی الکتروژن
این مجموعه با دریافت لیسانس از شرکت Hanning آلمان،Sole و Sisme ایتالیا در سال 2009 و 1996 میلادی به موفقیت‌های روز افزون دست پیدا کرد و این امر موجب شد تا الکتروموتور ماشین لباسشویی، فن‌کوئل و مشعل خود را تحت لیسانی این شرکت‌ها تولید کند. توانسته جایگاه خوبی در بازارهای داخلی و خارجی دست پیدا کند. شرکت الکتروژن با تولید اولین تولیدکننده الکتروموتورهای راندمان بالا (High Efficient) فصلی نو در فن‌آوری صنعت الکتروموتور سازی کشور به وجود آورد. شرکت الکتروژن با دریافت گواهینامه ISO9001-2008 موفق گردید تا کلیه فرآیندهای خود را به شکل مؤثر پلایش و کنترل نماید. این نکته لازم به ذکر هست که کلیه محصولات شرکت الکتروژن دارای نشان استاندارد CE از اتحادیه اروپا است.

محصولات کارخانه الکتروژن
محصولات کارخانه الکتروژن



این شرکت یکی از مهمترین شرکت های تولید کننده الکتروموتور در منطقه ی خاورمیانه است و داشتن نیرو های متخصص باعث شده است که مهندسان و صنعت گران کشور در حوزه های مختلف صنعتی با اطمینان خاطر الکتروموتور های مورد نیاز خود را به این شرکت سفارش دهند و کیفیت الکتروموتور های ساخته شده توسط این شرکت آن قدر کیفیت ساخت بالایی را دارا می باشد که می توان در هر شرایط محیطی و آب و هوایی استفاده کرد. کارخانه الکتروژن با توجه به قدمتی که دارد و از جمله قدیمی ترین کارخانه های تولید تجهیزات صنعتی است، محصولات متنوعی را تولید میکند که بهص ورت خلاصه میتوان به لیست زیر اشاره داشت:

الکتروموتور کولری
پمپ آب کولری
الکتروموتور فن
موتور فن کوئل
الکتروموتور کولری پرتابل
الکتروموتور هود
الکتروموتور آسانسور
الکتروموتور دربازکن
الکتروموتور مشعل
پمپ آب خانگی
الکتروموتور
پمپ کف کش
انواع الکتروموتور الکتروژن
همانگونه که پیشتر بیان گردید شرکت الکتروژن توانایی تولید و طراحی انواع مختلف الکتروموتور در محدوده 0.05 تا 45 کیلووات را دارد که می توان به انواع مختلف الکتروموتور از قبیل الکتروموتورهای زیر نام برد:

الکتروموتورهای سه فاز با بدنه آلومینیومی: این دسته از الکتروموتور های تولیدی توسط این شرکت از سایز 63 تا سایز 160 که توانایی تولید توان از بازده 0.18 کیلووات تا 18.5 کیلووات را دارا است.
الکتروموتور های سه فاز با بدنه چدن: این دسته از الکتروموتور های تولیدی توسط این شرکت از سایز 160 تا سایز 225 که توانایی تولید توان از بازده 11 کیلووات تا 45 کیلووات را دارا است.
الکتروموتور های تک فاز خازن دائم: این دسته از الکتروموتور های تولیدی توسط این شرکت از سایز 63 تا سایز 100 که توانایی تولید توان از بازده 0.18 کیلووات تا 2.2 کیلووات را دارا است.
الکتروموتور های تک فاز دو خازنه: الکتروموتور های تک فاز دو خازنه تولیدی این شرکت همانند الکتروموتور های تک فاز خازن دائم این شرکت از سایز 63 تا سایز 160 که توانایی تولید توان از بازده 0.18 کیلووات تا 18.5 کیلووات را دارا است.
انواع پمپ الکتروژن
یکی از مهم‌ترین محصولات شرکت بزرگ الکتروژن که توانسته از نمونه‌های خارجی موجود در بازارسبقت بگیرد، پمپ است. پمپ الکتروژن به دلیل تنوع مناسب و کیفیت فوق‌العاده‌ای که به خود اختصاص داده است، یکی از بهترین پمپ‌ها در ایران شناخته می‌شود. کاربردهای صنعتی و خانگی انواع پمپ الکتروژن باعث شده تا این کالا فروش نسبتا بالایی را به خود اختصاص بدهد. آشنایی با پمپ الکتروژن به شما کمک می‌کند تا در هنگام خرید پمپ خانگی یا پمپ صنعتی، با اطلاعات دقیق‌تری اقدام کنید.

خوشبختانه شرکت الکتروژن با توجه به نیاز داخلی، تلاش کرده تا تنوع زیادی در پمپ‌های تولیدی خود ایجاد کند. به همین علت است که انواع پمپ الکتروژن تولید و روانه بازار شده و در دسترس عموم قرار گرفته است. به‌طورکلی انواع پمپ الکتروژن شامل چهار دسته می‌شود:

پمپ آب خانگی الکتروژن
پمپ آب صنعتی
پمپ آب کولر الکتروژن
کفکش صنعتی
در ادامه با برخی از انواع این پمپ‌ها به‌ صورت مختصر آشنا می‌شویم.



پمپ الکتروژن

پمپ آب خانگی الکتروژن
پمپ آب خانگی از پمپ‌های پرکاربردی است که در مصارف خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. الکتروژن تاکنون 6 مدل پمپ آب خانگی تولید و روانه بازار کرده که هرکدام از آن‌ها ویژگی‌های مختلفی دارند. نام‌های تعلق‌گرفته به انواع پمپ خانگی الکتروژن برگرفته از رشته‌کوه‌ها و کوه‌های معروف ایرانی مثل دماوند، زاگرس، سبلان و ... است.

پمپ آب خانگی الکتروژن

پمپ آب صنعتی الکتروژن
نوع دیگری از انواع پمپ‌های تولیدی در این شرکت، پمپ آب صنعتی است. این نوع پمپ‌ها در صنایع مختلف به کار گرفته می‌شوند و قدرت و کارایی به‌مراتب بیشتری نسبت به انواع پمپ خانگی دارند. کیفیت بالای تولید این محصول باعث شده تا در زمره پرفروش‌ترین پمپ‌های صنعتی قرار گیرد. با توجه به قیمت بسیار بالای پمپ آب صنعتی اروپایی و حتی چینی، پمپ آب الکتروژن از نظر قیمتی نیز برای کارخانجات و کسب و کارها مناسب است.

همچنین به دلیل طراحی، تولید و عرضه این محصول در داخل کشور، خدمات پس از فروش مناسبی برای آن ارائه می‌شود. به همین علت خرید پمپ الکتروژن نسبت به دیگر برندها به‌ صرفه‌تر است. پمپ‌های صنعتی الکتروژن 6 مدل مختلف دارند. اگر بتوانید از روی کاتالوگ انواع پمپ الکتروژن اطلاعات لازم را به دست آورید، انتخاب راحت‌تری خواهید داشت.

کف کش الکتروژن
نوع دیگر محصولات الکتروژن که در دسته انواع پمپ‌های این شرکت قرار دارد، کفکش الکتروژن است. کاربردهای مختلف صنعتی انواع کفکش و نیاز شدید بازار ایران به نمونه‌های ایرانی، الکتروژن را بر آن داشته تا با جدیت بیشتری برای تولید انواع کفکش اقدام کند.

خوشبختانه کیفیت بالا و خدمات پس از فروش مناسب مجموعه الکتروژن باعث شده این کفکش به یکی از پرفروش‌ترین پمپ‌های صنعتی بدل شود. در صورت بروز هر نوع مشکل در عملکرد این وسیله صنعتی، می‌توانید از خدمات پس از فروش استفاده کنید. کفکش الکتروژن هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت قابل رقابت با نمونه‌های باکیفیت خارجی است.



کفکش الکتروژن

چرا پمپ الکتروژن انتخاب کنیم؟
اولین دلیل، کیفیت بالای محصولات الکتروژن است. همین ویژگی مهم است که توانسته رقابت شدیدی بین نمونه‌های داخلی و خارجی با الکتروژن ایجاد کند.
دلیل دوم را می‌توان به قیمت مناسب الکتروژن اختصاص داد. شاید در گذشته پمپ‌های چینی بی‌کیفیت قیمت نسبتا پایین‌تری در مقایسه با الکتروژن داشتند؛ اما در حال حاضر قیمت این کالا حتی از نمونه‌های چینی نیز پایین‌تر است. البته در بین نمونه‌های با کیفیت ایرانی، باید مقایسه دقیق‌تری صورت گیرد و بسته به ویژگی‌های هر کالا، قیمت‌ها آنالیز شود.
سومین دلیل ایرانی بودن این محصول است. پمپ الکتروژن حاصل تلاش جوانان این مرز و بوم است خرید پمپ ایرانی که کیفیت مناسبی نیز داشته باشد، به رونق تولید و اشتغال در ایران می‌انجامد. البته خرید پمپ ایرانی الکتروژن به دلیل در دسترس بودن قطعات و خدمات پس از فروش مناسب‌تر، منطقی به نظر می‌رسد.
برای خرید پمپ الکتروژن حتما به فروشگاه‌های معتبر و تخصصی مراجعه کنید تا مشکلی از بابت اصالت کالا و خدمات پس از فروش نداشته باشید.

در حال حاضر از چه نوع پمپی استفاده می‌کنید؟
از عملکرد پمپ خود راضی هستید؟
به نظر شما باید در هنگام خرید پمپ، به چه نکات و پارامترهایی توجه شود تا کارایی لازم را داشته باشد؟
لطفا نظرات خود را با ما و خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.

کیفیت الکتروژن
لازم به ذکر است این شرکت دارای سیستم کنترل کیفیت بالایی است که باعث شده است به راحتی بتوان به الکتروموتور و پمپ های تولیدی توسط این کارخانه اعتماد کرد و در صنایعی مختلف از این الکتروموتورهای این شرکت استفاده کرد و تمامی الکتروموتورهای سه فاز این شرکت IP55 را دارا است و یکی از قوی ترین شرکت ها و کارخانه هایی است که الکتروموتورهایی است که توانایی ساخت الکتروموتور هایی مشابه با الکتروموتور شرکت زیمنس هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ جنس بدنه است.

تمامی الکتروموتور هایی که در این شرکت طراحی و تولید می گردند در محدوده 0.05 تا 45 کیلووات هستند که تمامی این الکتروموتور ها طبق استانداردهای روز دنیا ساخته می شوند که تمامی الکتروموتور های ساخته شده در این شرکت جز الکتروموتور های با راندمان بالا هستند. با توجه به این موضوع که الکتروموتور های ساخته شده توسط این شرکت دارای کیفیت ساخت بالایی هستند باعث شد است که کشورهای موجود در منطقه خاورمیانه تمایل زیادی به استفاده و خرید الکتروموتورهای این شرکت داشته باشند و لازم به ذکر است که در سال های اخیر این شرکت توانسته است CE اتحادیه اروپا را کسب نماید و دارای مدرک لیسانس کیفیت از کشورهایی نظیر آلمان و ایتالیا برای الکتروموتور های صنعتی تولید شده توسط این شرکت را بدست آورد.

استاندارد CE اروپا چیست؟
این استاندارد برای ایجاد هماهنگی اجباری در بسیاری از محصولات تجاری و صنعتی در سطح اروپا تولید با ارائه‌ شده است. نمی‌توان گفت که حروف C و E به‌ اختصار کلمه خاصی هستند اما می‌توان آن‌ها را به‌ طور کلی به‌ اختصار کلمات فرانسوی Communauté Européenne و یا Conformité Européenne به معنی مورد قبول اروپا دانست. محصولاتی که این استاندارد را دریافت می‌کنند می‌بایست از نظر امنیت، مضر نبودن برای جسم انسان، سلامت و طبیعت موردبررسی قرار گیرند و اگر این شرایط را دارا نباشند قادر به دریافت این استاندارد نخواهند بود.

استاندارد CEاروپا

کنترل کیفیت
هدف اصلی مجموعه الکتروژن رضایت مشتری هست و به‌عنوان هدف اصلی روی آن تمرکز کرده است کنترل کیفیت شرکت الکتروژن زبان زد هست. زیرا کار نظارت در تمام مراحل از هنگام ورود مواد اولیه تا زمان تولید قطعه‌های نیم ساخته‌ شده و محصول نهایی در طی 24 ساعت تولید در دستور کار خود قرار داده است. فرآیند کنترل کیفیت به سه بخش تقسیم می‌شود :

کنترل کیفیت مواد اولیه و ورودی اقلام (آزمایشگاه مواد)
کنترل کیفیت خط‌ های تولید
کنترل کیفیت محصول نهایی (آزمایشگاه فیزیک) انجام می‌شود آزمایشگاه فیزیک الکتروژن دارای گواهینامه T/1002 از اداره استاندارد است.
موفقیت‌های شرکت الکتروژن در طی سال‌های کاری خود
1376 تأسیس شرکت الکتروژن
1380 انتقال مجموعه به محل جدید و ادامه فعالیت‌های خود
1387 و 1388 موفق به کسب عنوان واحد نمونه کیفی
1389 عنوان مسئول کنترل کیفیت نمونه از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی
کسب این افتخارات تأییدی بر اجرای صحیح خط‌مشی کیفیت این مجموعه بزرگ هست.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/323/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%86

اینورتر هیوندا خارجی

۲۳ بازديد
تاریخچه هیوندا
شرکت هیوندای الکتریک یک شرکت کره‌ای است که در سال 1977 بخش مهندسی برق خود را به‌عنوان بخش جدیدی از صنایع سنگین هیوندای افتتاح کرد. در سال 1978 همکاری خود را با زیمنس در زمینه‌ی تولید محصولات الکترونیکی بزرگ آغاز کرد. سال 1979 اولین صادرات خود را به کشور نیجریه انجام داد. در سال 1985 جایزه Grand Prix را برای کنترل کیفیت و استانداردسازی دریافت کرد.

افتتاحیه کارخانه اینورتر هیوندا

افتتاحیه کارخانه‌ی 765 کیلو ولت ترانسفورماتور با امکانات تست ولتاژ فوق‌العاده بالا

شرکت هیوندای در سال 2008، برنده‌ی بزرگترین قرارداد صادرات موتور تا به امروز، به ارزش 12 ملیون دلار شد و این حاکی از قدرت بالای هیوندای در سطح جهان می‌باشد. از سال 2010 تا به امروز شرکت هیوندای الکتریک در کشورهای مختلف با سرعت بیشتری گسترش یافته و شعب زیادی در اکثر نقاط جهان افتتاح کرده‌ است. یکی از افتخارات هیوندای الکتریک برنده‌ شدن در بزرگترین قرارداد سیستم ذخیره انرژی در جهان (150 مگاوات ساعت) در جولای 2017 می‌باشد.

شرکت اینورتر هیوندا

شرکت هیوندای الکتریک علاوه‌بر دقت برروی کیفیت و نوآوری محصولات، توجه خاصی به شرایط زیست محیطی و حفاظت از آن دارد. در این راستا این شرکت گواهی استاندارد ISO 14001 را در مدیریت محیط زیست دریافت کرده‌ است و به آن پایبند می‌باشد. با ایجاد و مدیریت این سیستم زیست محیطی، هیوندای الکتریک تشخیص زودهنگام خطرات زیستی و بهبود عملکرد محصولات را پایه‌ گذاری کرده‌ است.

این شرکت به‌صورت فعال با تعیین اهداف کاهش مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانه‌ای و اندازه‌گیری عملکرد خود به‌طور سالانه، خود را در مقابل تغییرات اقلیم مسئول می‌داند. اینورتر هیوندای یا به عبارت ساده تر کنترل دور موتور هیوندای یکی از جدیدترین محصولات ارائه شده به بازار است که طراحی و تولید آن بر اساس جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا و آخرین نیاز مصرف کنندگان صورت پذیرفته است. جالب و در عین حال لازم است بدانید که اینورتر Hyundai از معتبرترین استانداردهای بین المللی نظیر UL، CE و CUL برخوردار بوده و از همین رو موفق به کسب محبوبیت فراوانی در میان مصرف کنندگان شده است. برای دریافت لیست قیمت اینورتر و کاتالوگ به روز اینورتر هیوندا با کارشناسان فروش در تماس باشید. کالا صنعتی با کادری مجرب افتخار مشاوره رایگان برای خرید اینورتر هیوندا را دارد.

محصولات پیشنهادی: قیمت درایو SBT
اینورتر هیوندای چیست؟
گفتنی است که اینورتر هیوندای دارای انواع متعدد و متنوعی همچون اینورتر N800S هیوندای، اینورتر N800A هیوندای، اینورتر N700 هیوندای و اینورتر N700E هیوندای می باشد. از جمله مهم ترین ویژگی های کنترل دور هیوندا می توان به مواردی نظیر کاربری راحت و بدون دردسر، طراحی ساده، قابلیت های گوناگون، تطبیق با انواع مختلف کاربری ها، کارایی ساده، قابلیت اطمینان بسیار بالا، بازدهی چشمگیر و انعطاف پذیری مناسب اشاره نمود. شما می توانید با مراجعه به سایت نمایندگی اینورتر هیوندای اطلاعات کاملی در رابطه با محصول مذکور همچون قیمت اینورتر هیوندا، مشخصات و دفترچه اینورتر هیوندا، نحوه راه اندازی اینورتر هیوندای و... کسب نمایید.

کنترل دور هیودای

کاربری اینورتر هیوندای
لازم به ذکر است که تولید اینورترهای هیوندای در رنج های توانی 0.37 KW تا 380 KW در سطح فشار ضعیف با کلاس های ولتاژی 220، 400 و 690 ولت صورت می پذیرد. این در حالی است که این ابزار کاربردی در سطح فشار متوسط تا توان 128000 KW با کلاس های ولتاژی 3300، 6600 و 11000 ولت تولید می گردد. درایو هیوندای دارای کاربری های فراوانی می باشد. از جمله مهم ترین کاربری های اینورتر هیوندای می توان به موارد زیر اشاره نمود:

استفاده در انواع پمپ ها
کمپرسورها
میکسر فن
نوار نقاله
بالا بر
جرثقیل
همزن
اسپیندل دستگاه های فرز
کف ساب
سپراتور
آسیاب
ماشین آلات سنگبری
سنگ شکن
دستگاه تراش
...
به یاد داشته باشید که این ابزار دارای مدل های مختلفی بوده و از همین رو باید پس از تعیین دقیق نیاز خود نسبت به خرید مدل مناسب اقدام نمایید.

درایو هیوندای

مزیت های متعدد و متنوع اینورتر هیوندای
جالب است بدانید که مزیت های بی شمار و گوناگون درایو الکتروموتور هیوندای زمینه ای را فراهم ساخته اند که این محصول به یکی از کاربردی ترین محصولات موجود در بازار تبدیل گردد.

یکی از مهم ترین مزیت های کنترل دور مذکور صرفه جویی قابل توجه در مصرف برق و انرژی می باشد.
از دیگر مزایای مهم این محصول می توان ایجاد گشتاور بالا در زمان راه اندازی، طول عمر و ماندگاری بالا به دلیل برخورداری از جریان راه اندازی کمتر در مقایسه با سایر روش های موجود
هشت برابر بودن جریان استارت به نسبت جریان نامی در روش مستقیم
پنج تا شش برابر بودن شوک ستاره به مثلث به نسبت جریان نامی در روش ستاره مثلث
دو تا سه برابر بودن جریان استارت به نسبت جریان نامی با سافت استارتر
پیشگیری از بروز شوک های الکتریکی بر روی شبکه برق از طریق کم کردن جریان راه اندازی موتور
پیشگیری از تنش های پدید آمده بر روی تجهیزات مکانیکی و استهلاک ادوات مکانیکی از طریق کم نمودن جریان راه اندازی موتور
کاهش هزینه های نگهداری و کاهش تصاعدی توان مصرفی از طریق کم کردن دور موتور و ... را نام برد.
امکانات اینورتر هیوندای
جالب است بدانید که اینورترهای هیوندای ضمن برخورداری از امکانات عمومی لحاظ شده برای کاربری های گوناگون در درایوهای هیوندای، با توجه به مدل های مختلف از امکانات تخصصی تری نیز برخوردار هستند. امکانات بی نظیری همچون وجود نرم افزار تخصصی برای کاربری بوستر پمپ، برخورداری از نمایشگر گرافیکی پیشرفته به منظور سهولت در مانیتورینگ و برنامه ریزی، بهره مندی از نرم افزار برنامه نویسی PLC به صورت لدر، وجود چوک ورودی بر روی باس DC برای کم کردن میزان هارمونیک در ورودی دستگاه و ... دست به دست هم داده اند و اینورتر هیوندای را به یکی از پر طرفدارترین اینورترهای موجود در بازار تبدیل کرده اند.

اینورتر هیوندای

معرفی اینورترهای هیوندای
شرکت هیوندا الکتریک شرکتی فعال در زمینه ارائه درایوهای AC یا به عبارت دیگر اینورترهای باکیفیت و متنوع در جهت بهینه سازی صنایع و پیاده سازی سیستم های اتوماسیون کارخانه ها است. درایو کنترل دور موتور هیوندای جدیدترین تکنولوژی های دنیا را در هم آمیخته و به تجهیزاتی با رابط کاربری جذاب و کارکرد ساده و بدون دردسر تبدیل شده اند. همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، 4 اینورتر هیوندای معروف تحت عناوین اینورتر N800S هیوندای، اینورتر N800A هیوندای، اینورتر N700E هیوندای و اینورتر N700 هیوندای وجود دارد که در ادامه به طور مختصر به معرفی و بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

اینورتر N800S هیوندای
ماکزیمم موتور مجاز (چهار قطب) : 37/0 کیلو وات تا 22 کیلو وات
بازه جریان خروجی : 4/2 آمپر تا 88 آمپر
بازه ولتاژ خروجی : تک فاز یا سه فاز 0 تا 240 ولت با توجه به ولتاژ ورودی
رنج فرکانس خروجی : 0 تا 320 هرتز
اینورتر های هیوندای

محصولات پیشنهادی:قیمت اینورتر LS
اینورتر N800A هیوندای
ماکزیمم موتور مجاز (چهار قطب) : 37/0 کیلو وات تا 75 کیلو وات
بازه جریان خروجی : 6/2 آمپر تا 251 آمپر
بازه ولتاژ خروجی : اینورتر سه فاز هیوندای 0 تا 240 ولت با توجه به ولتاژ ورودی
رنج فرکانس خروجی : 0 تا 320 هرتز
اینورتر N700E هیوندای
ماکزیمم موتور مجاز (چهار قطب) : 4/0 کیلو وات تا 22 کیلو وات
بازه جریان خروجی : 9 آمپر تا 90 آمپر
ظرفیت توانی (240 ولت) : 2/1 تا 4/37 کیلو ولت آمپر
بازه ولتاژ خروجی : تک فاز یا سه فاز 0 تا 240 ولت با توجه به ولتاژ ورودی
رنج فرکانس خروجی : 01/0 تا 400 هرتز
اینورتر N700 هیوندای
ماکزیمم موتور مجاز (چهار قطب) : 5/5 کیلو وات تا 55 کیلو وات
بازه جریان خروجی : 24 آمپر تا 220 آمپر
ظرفیت توانی (240 ولت) : 9/9 تا 4/91 کیلو ولت آمپر
بازه ولتاژ خروجی : تک فاز یا سه فاز 0 تا 240 ولت با توجه به ولتاژ ورودی
رنج فرکانس خروجی : 1/0 تا 400 هرتز
باز هم یادآوری می کنیم که به منظور آشنایی کامل تر با محصول مذکور می توانید به سایت http://www.hyundai-elec.pl/en مراجعه نمایید.
کالاصنعتی مشهد

پمپ عمودی طبقاتی پروانه پلاستیک EVP لئو Leo

۲۲ بازديد
یکی از پمپ‌ های بسیار پرکاربرد در برند لئو LEO پمپ‌های عمودی طبقاتی پروانه پلاستیک (سری EVP) است که در بوستر پمپ‌های آتش نشانی، بوستر پمپ‌های خانگی، کاربردهای صنعتی و نیمه صنعتی و همچنین آبیاری تحت فشار در کشاورزی و کاربردهای باغی مورد استفاده قرار می‌گیرید. تفاوت اصلی پمپ عمودی طبقاتی EVP با پمپ عمودی طبقاتی LVR و پمپ عمودی طبقاتی LVS و پمپ عمودی طبقاتی LVB در برند لئو LEO جنس پروانه پمپ است که در سری EVP از جنس پلاستیک استفاده شده است و در سایر سری‌های ذکر شده است استیل 304 یا استیل 316 بهره برده شده است. لازم به توضیح است پمپ‌های عمودی طبقاتی لئو سری EVP دارای 2 سال (24 ماه) ضمانت شرکتی و 10 سال خدمات پس از فروش است. در ابتدا برای آشنایی کلی با سری EVP در برند لئو LEO در جدول بعد به طور مختصر مشخصات فشار، آبدهی، توان الکتروموتور متصل به پمپ، کد قطر ورودی و خروجی پمپ گزارش شده است.

برای دریافت لیست قیمت پمپ لئو سری EVP و کاتالوگ مشخصات فنی پمپ EVP لئو با کارشناسان بخش فروش پمپ کالا صنعتی، به عنوان نماینده این برند، در ارتباط باشید.

پمپ عمودی طبقاتی پروانه پلاستیک لئو

محصولات پیشنهادی: خرید پمپ عمودی طبقات استیل 304 لیو LVR
مشخصات فنی و آشنایی با کد پمپ عمودی طبقاتی EVP لئو (پروانه پلاستیک مهندسی)
بیشینه دمای سیال: 5+ تا 60+ درجه سانتی‌گراد
بیشینه دمای محیط: 40+ درجه سانتی گراد
بیشینه فشار: 15 بار
ارتفاع: تا 1000 متر
پمپ عمودی طبقاتی لئو EVP

محصولات پیشنهادی: فروش پمپ عمودی طبقاتی لئو LVS
ویژگی‌ها و کاربردهای پمپ EVP لئو عمودی طبقاتی دارای پروانه پلاستیک مهندسی
قرارگیری در دسته پمپ‌های عمودی طبقاتی اقتصادی به دلیل حضور پروانه پلاستیک
کاربرد در رنج وسیعی از دما، فشار و دبی کاری
با توجه به محل نصب و قرار گیری می‌توان دهانه ورود و خروج جابجا شود.
نصب، راه اندازی و نگه داری آسان و کم هزینه
کارایی پایدار، راندمان بالا و طراحی بهینه
شفت استیل با قابیلت اطینان بالا
کاربرد در سیستم‌های تهویه مطبوع، سیتم‌های خنک‌کاری و پاکسازی صنعتی
آبیاری قطره ای، تامین فشار بالا در سیستم تصفیه آب
بوستر پمپ آب خانگی – بوستر پمپ آب آتش نشانی
محصولات پیشنهادی: قیمت پمپ عمودی طبقاتی لئو LVB
لیست پمپ‌های عمودی طبقاتی لئو سری EVP
در ادامه لیست پمپ‌های عمودی طبقاتی LEO دارای پروانه پلاستیک در سری EVP گزارش شده است. برای دریافت مشخصات فنی و لیست قیمت پمپ‌های بیان شده با کارشناسان بخش پمپ کالا صنعتی در ارتباط باشید.

پمپ عمودی طبقاتی 1.5 کیلووات 1 اینچ پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP2-8)
پمپ عمودی طبقاتی 1.5 اسب 1 اینچ پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP 4-6)
پمپ عمودی طبقاتی 2.2 کیلووات 1 اینچ پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP4-8)
پمپ عمودی طبقاتی 2.2 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP6-6)
پمپ عمودی طبقاتی 3 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP6-7)
پمپ عمودی طبقاتی 3 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP6-8)
پمپ عمودی طبقاتی 1.8 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP6H-5)
پمپ عمودی طبقاتی 2.2 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP6H-6)
پمپ عمودی طبقاتی 3 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP6H-8)
پمپ عمودی طبقاتی 4 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP6H-10)
پمپ عمودی طبقاتی 3 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP10H-3)
پمپ عمودی طبقاتی 4 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP10H-4)
پمپ عمودی طبقاتی 5.5 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP10H-5)
پمپ عمودی طبقاتی 5.5 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP10H-6)
پمپ عمودی طبقاتی 7.5 کیلووات پروانه پلاستیک لئو LEO (EVP10H-8s)
کالاصنعتی

موتوژن چیست

۲۷ بازديد

موتوژن چیست؟ آشنایی با برند موتوژن
دسته: مقالات الکتروموتور

06 مرداد 1400

یکی از با آوازه ترین شرکت ها در خاورمیانه شرکت موتوژن تبریز است که زمینه فعالیت این شرکت در تولید الکتروموتور و همچنین طراحی است. شرکت موتوژن تبریز فعالیت خودش را در چیزی حدود 45 سال پیش شروع کرد. در ابتدا این شرکت تحت عنوان گلد الکتریک اغاز به کار کرد ولی در سال 1354 به موتوژن تغییر نام پیدا کرد. الکتروموتور موتوژن با پشتوانه 40 ساله خودش همراه با پرسنل با تجربه و متخصص و توانایی های تولیدی خود می تواند از انواع الکتروموتور سه فاز، الکتروموتور تک فاز و الکتروموتورهای خاصی جهت مصارف مختلف صنعتی و خانگی با توجه به نیاز مشتری طراحی و تولید کند، اگر برای شما هم مقایسه دو برند معروف الکتروژن یا موتوژن جذاب است مقاله الکتروژن یا موتوژن را مطالعه نمایید

بیشتر بخوانید: کاتالوگ موتوژن PDF
استانداردهای الکتروموتورهای شرکت موتوژن چیست
با توجه به اصول نوین صنعت و تولید و آزمایشات استاندارد توانسته گواهی ISO 9001 - 2008 را از سازمان SGS سوییس دریافت کند. شرکت موتوژن در حال حاضر بیشتر از 2 میلیون دینام سه فاز و تک فاز را براساس استانداد های بین المللی ماننده DIN و NEMA و IEC در صنعت و مصارف خانگی، تولید و به بازار های ایران و دیگر کشور ها ارایه میکند. شرکت موتوژن تا سال 1369 به صورت یک شرکت خصوصی به کار خود ادامه میداد اما بعد از این سال به بعد و با گسترده شدن و پیشرفت آن، به یک کمپانی با سهامی عام تبدیل شد و به صورت رسمی به ثبت رسید و هم اکنون در قسمت غربی شهر تبریز واقع شده است.

انواع محصولات موتوژن
الکتروموتور های سه فاز آلومنیوم
الکتروموتور های سه فاز چدن
الکتروموتورهای تک فاز دو خازنه
الکتروموتورهای تک فاز خازن دائم
موتور کولری
پمپ خانگی
الکتروموتور مشعل
الکتروموتور موتوژن

الکتروموتور موتوژن سه فاز آلومینیومی
این الکتروموتورها با دو مدل یک دور و دو دور تولید می شوند. الکتروموتور موتوژن تک دور به صورت الکتروموتورهایی با پوسته آلومینیومی که استاندارد های IEC34 را شامل می شود، ارایه میشوند. ویژگی بسیار مهم دیگر این الکتروموتورها که به صورت سه فاز طراحی شده این است که روتورشان به صورت قفس سنجابی است، و با توجه به اینکه دارای فن خنک کننده میباشند میتوان از این الکتروموتورها به صورت دائم استفاده کرد. الکتروموتورهای موتوژن تک دور یک سری ویژگی ها شبیه به مدل دینام دو دور دارند با این تفاوت که با توجه به نوع کاربری ویژه خود تعداد دور تغییر می کند.

الکتروموتور موتوژن سه فاز چدنی
این کمپانی الکتروموتور موتوژن سه فاز را از توان 18.5 کیلووات تا 90 کیلووات و به صورت سفارشی تا 400 کیلووات مطابق با استانداردهای IEC34، روتور قفس سنجابی، درجه حفاظت IP54، کلاس حرارتی F، فرکانس کار 50HZ و ولتاژ نامی 380 جهت انجام کار دائم تولید می کند.

الکتروموتور موتوژن تک فاز
الکتروموتورهای تک فاز موتوژن در دو مدل خازن دائم و دو خازنه تولید می شود. الکتروموتور موتوژن تک فاز مدل خان دائم (CR) را طبق استانداردهای IEC34، روتور قفس سنجابی، درجه حفاظت IP54، جهت انجام کار دائم مناسب میبباشد، کلاس حرارتی F، فرکانس 50HZ و ولتاژ نامی 220 تولید میکند. الکتروموتور موتوژن تک فاز مدل دو خازنه (CR) را طبق استانداردهای IEC34، دارای روتور قفس سنجابی و همینطور درجه حفاظت IP54 مناسب جهت انجام کار دائم ، کلاس حرارتی F، فرکانس کار 50 HZ و ولتاژ نامی 220 ارایه میشود.

الکتروموتور و الکتروپمپ کولری موتوژن
الکتروپمپ های صنعتی
الکتروموتور مشعل گازی و گازوئیلی
ویژگی های الکتروموتور های شرکت موتورژن
دارا بودن انواع گوناگون هستند که می توانند هر گونه نیاز شما را به الکتروموتور را این شرکت تامین نماید.
دارای کیفیت ساخت بالایی هستند.
به راحتی راه اندازی می شوند.
با توجه به اینکه تولید داخل هستند از لحاظ اقتصادی نسبت به سایر الکتروموتور های خارجی موجود در بازار به صرفه تر هستند.
به صورت دائم کار هستند.
راندمان بالا
پروژه هایی که به دور و گشتاور یکنواخت نیاز دارند، الکتروموتور های موتوژن مناسبه این پروژها است.
دارا بودن استانداردهای بین المللی همانند DIN و NEMA و IEC
پوسته دینام موتوژن ارتباط با سایز فریم دارد به صورتی که اگر سایز فریم کمتر از 160 باشد پوسته آلومینیومی است و برای سایز های بیشتر از پوسته چدنی است، در نتیجه پوسته های الکتروموتور موتوژن معمولا از جنس آلومینیوم و چدنی است. اگر طبق شرایط کاری تعیین شده از الکتروموتور موتوژن استفاده بشود، سرویس کردن آن طبق برنامه، عملکرد آن به ندرت با مشکل مواجه میشود اما در صورتی که احتیاج به تعمیر پیدا کرد با توجه به علاقه مندی به این محصول و تیراژ تولید آن، قطعات و تجهیزات مورد نیازبه راحتی پیدا میشود و تعمیرکاران توانمندی برای آن وجود دارند.

موتوژن دارای واحد تحقیق و توسعه است که با هدف تامین احتیاج صنعتگران، با کمک و همکاری دانشگاه های برتر درحال فعالیت مستمر است و تمام تلاش خودش را بر کیفیت و توسعه آنها قرار داده است. در همین ارتباط مجهز به ازمایشگاه های الکترونیک، مترولوژی و کالیبراسیون، متالوژی و نویز و ارتعاشات با استفاده از تجهیزات پیشرفته و به روز به صورت مستمر درحال توسعه محصولات و ارزیابی خطوط تولید است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/562/%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%DA%98%D9%86

خطاهای اینورتر اینوت

۲۴ بازديد
اینورتر اینوت محصولی بسیار با کیفیت است که به علت کاربری های زیاد و گوناگون و کاربرد آن در کنترل دور موتورها و همچنین ساخته شده با بهترین متریال یکی از پرفروش ترین اینورترها در بازار است. در ادامه درباره خطاهای رایجی که هنگام کار با اینورتر اینوت مواجه میشویم میپردازیم.

خطاهای اینورتر اینوت
هنگامی که صحفه نمایش اینورتر اینوت سیاه و خاموش شد و یا در صحفه نمایش کد خطا نمایش داده شد لازم است کد های خطا را بشناسیم و برای رفع هر خطا اقدامات اصلاحی را انجام دهیم. رایج ترین کدهای خطا اینورتر اینوت به همراه روش رفع آن در این مقاله بررسی شده است.

خطای اضافه جریان OC1-2-3
خطای اضافه ولتاژ OV1-2-3
خطای فاز خروجی OUT1-2-3
خطای قطعی فاز ورودی SPI
خطای OUT1 , OUT2 , OUT3
این خطا به معنی خطای فاز خروجی IGBT U-V-W می باشد.

دلایل نمایش خطای OUT1 , OUT2 , OUT3 اقدامات رفع خطای OUT1 , OUT2 , OUT3
شیب صعودی بسیار سریع می باشد. زمان صعود را افزایش دهید.
ماژول IGBT اسیب دیده است. ماژول IGBT را تعویض کنید.
یک تداخل خارجی بر روی خروجی اتفاق افتاده است. کابل خروجی به سمت موتور چک شود.
ارتباط بین موتور و درایو و کابل وضعیت خوبی ندارد. تجهیزات جانبی و خارجی را چک کنید و تداخل و مشکل را برطرف نمایید.
وضعیت اتصال به زمین خوب نیست.
خطای OUT اینورتر اینوت

خطای OC1 , OC2 , OC3
خطای OC1 به معنی اضافه جریان هنگام شیب صعودی می باشد. خطای OC2 به معنی اضافه جریان هنگام شیب نزولی می باشد و خطای OC3 به معنی اضافه کردن در طول کارکردن با سرعت ثابت می باشد.

دلایل نمایش این خطا OC1 , OC2 , OC3 اقدامات رفع خطا OC1 , OC2 , OC3
شیب صعود و نزول بسیار زیاد است. زمان صعود و نزول را افزایش دهید.
ولتاژ ورودی به اینورتر خیلی ضعیف است. برق ورودی را چک کنید.
توان اینورتر مناسب موتور نیست. اینورتر بزرگتر و متناسب با موتور انتخاب نمایید.
بار موتور غیرعادی و ناپایدار است. خروجی اینورتر را از لحاظ اتصال کوتاه و اتصال به زمین بررسی نمایید.
خروجی های اینورتر اتصال زمین شده اند و یا اینکه با همدیگر اتصال کوتاه شده اند. پیکربندی خروجی را بررسی کنید.
یک تداخل خارجی قوی وجود دارد. تداخل خارجی را بررسی کنید.
ماژول IGBT مشکل دارد.
خطای OV1 , OV2 , OV3
خطای OV1 به معنی اضافه ولتاژ در هنگام شیب صعودی می باشد . خطای OV2 به معنی اضافه ولتاژ در هنگام شیب نزولی می باشد و خطای OV3 به معنی اضافه ولتاژ در سرعت ثابت می باشد.

دلایل نمایش خطای OV1 , OV2 , OV3 اقدامات رفع خطای OV1 , OV2 , OV3
ولتاژ ورودی غیر عادی است. برق ورودی را چک کنید.
یک فیدبک انرژی بسیار بالایی وجود دارد. زمان شیب نزولی را بررسی کنید که خیلی کم نباشد.
محصولات پیشنهادی:خرید و قیمت اینورتر اینوت
خطای UV
خطای فوق به معنی ولتاژ پایین باس DC می باشد . این خطا به دلیل ضعیف بودن ولتاژ تغذیه اینورتر به وجود می آید و جهت رفع آن می بایست برق ورودی اینورتر را چک نمایید.

خطای OL1
خطای فوق به معنی اضافه بار الکتروموتور می باشد.

دلایل ایجاد خطای OL1 اقدامات رفع این خطا OL1
ولتاژ تغذیه اینورتر بسیار ضعیف است. برق تغذیه اینورتر را چک نمایید.
پارامتر تنظیم شده برای جریان الکتروموتور اشتباه است. مقدار جریان ثبت شده در اینورتر را اصلاح کنید.
بار الکتروموتور دارای ناپایداری زیادی است. بار موتور را چک کرده و گشتاور آن را تنظیم نمایید.
خطای OL اینورتر اینوت

خطای OL2
خطای OL2 نشان دهنده اضافه جریان اینورتر بوده است.

دلایل خطای OL2 اقدامات رفع خطای OL2
زمان شیب افزاینده کم است و شتاب گیری موتور زیاد است. زمان صعود را افزایش دهید.
موتور در حالت جامپ یا قفل است. برق ورودی را چک کنید.
ولتاژ ورودی بسیار کم است. یک اینورتر با توان بالاتر انتخاب کنید.
بار موتور از ظرفیت اینورتر بیشتر می باشد.
محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی درایو SBT
خطای OL3
این خطا به معنی اضافه جریان الکتریکی می باشد و دلیل رخ دادن آن این است که اینورتر یک آلارم قبل از به وجود آمدن خطای اضافه جریان نسبت به پارامتر P11-08 ,P11-10 تنظیم شده ، می دهد. جهت رفع این خطا تنظیمات مربوط به قسمت آلارم اضافه بار را بررسی نمایید.

خطای OH1 , OH2
خطای OH1 به معنی افزایش دمای قسمت یکسوساز می باشد و خطای OH2 به معنی افزایش دمای IGBT می باشد.

دلایل خطای OH1 , OH2 رفع خطای OH1 , OH2
مسیر هوا بسته است یا فن خراب است. مسیر تهویه هوا را تمیز نمایید.
دمای محیط بسیار بالاست. فن اینورتر را مورد بررسی قرار داده و در صورت نیاز آن را تمیز نمایید. اگر مشکل همچنان ادامه داشت با دفتر فنی تماس بگیرید.
زمان استفاده اینورتر در حالت اضافه بار بیش از حد است.
خطای OH اینورتر اینوت

خطای EF
این خطا به معنی خطای خارجی بوده و به دلیل رخ دادن خطا در ورودی ترمینال های دیجیتال نمایش داده میشود. جهت رفع این خطا دستگاه خارجی متصل به اینورتر را بررسی نمایید.

خطای CE
این خطا به معنی مشکل در ارتباط RS-485 می باشد.

دلایل خطای CE رفع خطای CE
نرخ انتقال اطلاعات غلط است. نرخ سرعت درست اطلاعات را اعمال نمایید.
هنگام نوشتن دیتا خطا رخ داده است. بستر فیزیکی شبکه را بررسی نمایید.
آدرس ارتباط دستگاه با کنترلر غلط است. آدرس درست اینورتر را تنظیم کنید.
یک تداخل مغناطیسی یا فیزیکی با بستر فیزیکی شبکه مد باس وجود دارد. بستر فیزیکی ارتباط شبکه را تعویض کنید.
خطای EEP
این خطا نشان دهنده خطا در EEPROM می باشد.

دلایل خطای EEP رفع خطای EEP
مشکل در خواندن و نوشتن پارامترها دکمه STOP/RST را فشار دهید تا دستگاه ریست شود.
برد کنترلی حافظه خراب شده است. برد EEPROM را تعویض نمایید.
خطای PIDE
این خطا به معنی خطا در فیدبک PID کنترلر می باشد.

دلایل خطای PIDE رفع خطای PIDE
فیدبک PID خاموش است. جهت رفع این خطا می بایست ورودی های سیگنال PID کنترلر را توسط پارامتر P17.24 کنترل نمایید.
ورودی فیدبک PID قطع است.
خطای SPI
این خطا به معنی قطع فاز ورودی می باشد. اگر یکی از فاز های R و S و T قطع شده و یا نوسانات زیادی داشته باشد این خطا نمایش داده می شود. جهت رفع این خطا برق ورودی و فیوز ورودی را چک کنید.

خطای SP0
این خطا به معنی قطع فاز خروجی می باشد. اگر یکی از فاز های خروجی U و V و W به سمت موتور قطع شده و یا سه فاز خروجی نامتقارن باشد، این خطا نمایش داده می شود. جهت رفع این خطا اقدامات زیر را انجام دهید:

سیستم توزیع برق خروجی را چک کنید.
موتور و کابل را چک کنید.
خطای TE
این خطا نشان دهنده خطا در پروسه اتوتونینگ می باشد.

دلایل خطای TE رفع خطای TE
توان موتور با اینورتر یکسان نیست. مد کاری اینورتر را عوض کنید.
پارامتر های موتور به درستی اعمال نشده است. پارامتر موتور را درست انتخاب نمایید.
زمان اتوتونینگ بیش از اندازه است. بار موتور را جدا کنید.
اینورتر متناسب با الکتروموتور انتخاب نمایید.

اینورتر یکی از ماشین آلات مهم صنعتی است که تعمیر آن نیاز به تخصص دارد و برای تعمیر و عیب یابی آن بهتر است به متخصص مراجعه کنید. اما برای رفع خطاها خودتان میتوانید با انجام اقدامات اصلاحی خطا را رفع و اینورتر اینوت را دوباره راه اندازی کنید. اگر برای تنظیمات اینورتر اینورت هم نیاز به راهنمایی دارید این مقاله را مطالعه کنید.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/1723/%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%AA

پمپ سیرکولاتور گراندفوس

۲۶ بازديد
پمپ‌های سیرکولاتور، قلب تپنده سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی محسوب می‌شوند. با افزایش روزافزون استفاده از سیستم‌های تهویه مطبوع و سیستم‌های سرمایش و گرمایش در منازل، ادارات و صنایع مختلف، نیاز به پمپ‌های سیرکولاتور باکیفیت و کارآمد بیش از پیش احساس می‌شود. شرکت گراندفوس، غول صنعت پمپ‌سازی در دانمارک، با تولید انواع پمپ‌های سیرکولاتور پاسخگوی این نیاز مهم است. محصولات متنوع و باکیفیت این شرکت، گزینه‌ای ایده‌آل برای مالکان و طراحان سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی به شمار می‌رود.

پمپ سیرکولاتور

اهمیت و کاربرد پمپ سیرکولاتور گراندفوس
پمپ‌های سیرکولاتور، نقش حیاتی در عملکرد صحیح و کارآمد سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی ایفا می‌کنند. وظیفه اصلی این پمپ‌ها، گردش مداوم سیال عامل (معمولاً آب) در لوله‌های سیستم است تا انتقال گرما یا سرما به طور یکنواخت در تمام نقاط انجام شود. بدون حضور پمپ سیرکولاتور، سیال ساکن باقی می‌ماند و سیستم گرمایش یا سرمایش به درستی عمل نخواهد کرد. پمپ‌های سیرکولاتور گراندفوس با طراحی مهندسی شده و استفاده از مواد با کیفیت، ضمن تأمین دبی و فشار موردنیاز، از مصرف انرژی بهینه و طول عمر قابل قبول برخوردارند.

انواع پمپ سیرکولاتور گراندفوس
شرکت گراندفوس، انواع مختلفی از پمپ‌های سیرکولاتور را برای کاربردهای گوناگون تولید می‌کند. از جمله محبوب‌ترین مدل‌ها می‌توان به سری UPS، آلفا و مگنا اشاره کرد که سری UPS شامل UPS100 و UPS200 می‌شود. این پمپ‌ها از نوع خطی و تک‌فاز و سه‌فاز هستند و برای سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی خانگی و تجاری مناسب‌اند. گراندفوس همچنین انواع دیگری از پمپ‌های سیرکولاتور مانند سری TP (پمپ‌های سانتریفیوژ سیرکولاتور) را برای پروژه‌های بزرگ‌تر و صنعتی عرضه می‌کند. تنوع محصولات این امکان را به مشتریان می‌دهد تا پمپ سیرکولاتور مناسب با نیازهای خود را انتخاب کنند.

قیمت پمپ سیرکولاتور گراندفوس
قیمت پمپ‌های سیرکولاتور گراندفوس، بسته به مدل، توان، ظرفیت و امکانات آن متغیر است. مدل‌های پایه و ساده‌تر، قیمت مقرون‌به‌صرفه‌تری دارند، در حالی که مدل‌های پیشرفته‌تر با کنترل‌های الکترونیکی و قابلیت‌های ویژه، گران‌تر هستند. عوامل دیگری نظیر نوع ارز، نرخ تعرفه گمرکی، هزینه‌های حمل و نقل و همچنین قیمت‌گذاری نمایندگی‌ها نیز بر قیمت نهایی این محصولات تأثیرگذار است. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد آخرین قیمت‌ها، بهتر است با مشاوران سایت کالا صنعتی نمایندگی پمپ سیرکولاتور گراندفوس تماس بگیرید.

نکات مهم در انتخاب و خرید پمپ سیرکولاتور گراندفوس
برای انتخاب و خرید پمپ سیرکولاتور گراندفوس مناسب، رعایت چند نکته حائز اهمیت است:

محاسبه دقیق نیازهای سیستم گرمایشی یا سرمایشی شما از نظر دبی جریان و ارتفاع پمپاژ موردنیاز
انتخاب مدل پمپ با ظرفیت کافی و متناسب با نیازهای محاسبه شده
توجه به ویژگی‌ها و امکانات فنی مختلف مدل‌های گوناگون مانند وجود کنترل‌های الکترونیکی پیشرفته، سطح صدا و راندمان انرژی
خرید از منابع معتبر، دارای گارانتی و خدمات پس از فروش مطمئن
در نظر گرفتن فضای کافی برای نصب و تعمیرات احتمالی پمپ
رعایت این نکات کمک می‌کند تا پمپ سیرکولاتور مناسب‌تری انتخاب شود که بتواند به خوبی نیازهای سیستم را برآورده سازد.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2756/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%81%D9%88%D8%B3

لیست موتوژن 1402

۳۱ بازديد
قیمت الکتروموتور موتوژن به عنوان بهترین برند الکتروموتور در ایران به صورت دوره ای توسط کارخانه به نمایندگی ها ارسال می شود. سعی بر آن است که در این صفحه آخرین لیست قیمت موتوژن تبریز بارگزاری شود تا مشتریان بتوانند به صورت یکجا به تمام قیمت ها دسترسی داشته باشند. لیست قیمت موتوژن در سال های اخیر به دلیل نوسانات قیمت مواد اولیه، آلومینیوم و مس که میتوان گفت جزو اجزای اصلی الکتروموتور به شمار می رود، دچار نوسانات زیادی شده و بسیاری از کاربران سایت کالا صنعتی همواره برای قیمت به روز آن دچار سردرگمی هستند. پیشنهاد کالا صنعتی بررسی قیمت ها بر روی بستر سایت و تک محصول ها است اما سعی بر آن است که لیست قیمت الکتروموتور موتوژن در این صفحه به صورت دوره ای عوض شود.

بیشتر بخوانید : کاتالوگ موتوژن
لیست قیمت الکتروموتور پوسته آلومینیوم موتوژن

لیست قیمت موتور تکفاز رله ای و کلاج دار موتوژن

لیست قیمت الکتروموتور پوسته چدن موتوژن

آخرین لیست قیمت به روز موتوژن
در سایت کالا صنعتی آخرین لیست قیمت به روز محصولات موتوژن نظیر الکتروموتور صنعتی تک فاز، سه فاز و کولری نمایش داده شده است. در حال حاضر این لیست قیمت مربوط به مرداد 1402 می باشد.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/1664/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%DA%98%D9%86-1400

اینورتر سه فاز چیست

۲۴ بازديد
اینورتر سه‌فاز وسیله‌ای الکتریکی است که برای تبدیل جریان متناوب سه‌فاز به جریان مستقیم، اعمال تغییرات در ولتاژ و فرکانس و در نهایت تبدیل مجدد آن به جریان AC استفاده می‌شود. اینورتر سه‌فاز با نام‌های درایو سه‌فاز یا درایو کنترل دور موتور سه‌فاز نیز شناخته می‌شود؛ اصلی‌ترین کاربرد این نوع اینورتر برای راه‌اندازی و کنترل جهت چرخش، گشتاور و سرعت خروجی موتورهای سه‌فاز است.

اینورتر سه فاز

علاوه بر این، اینورترهای صنعتی سه‌فاز در کاهش مصرف انرژی و افزایش راندمان نیز تأثیر چشمگیری دارند. وب‌سایت کالا صنعتی به‌عنوان نماینده رسمی بهترین برندهای اینورتر سه‌فاز ایرانی و همچنین تأمین‌کننده برندهای شناخته شده جهانی، انواع درایو موتور سه‌فاز را با مناسب‌ترین قیمت و در کمترین زمان به سراسر ایران ارسال می‌نماید.

برای استعلام قیمت و ثبت سفارش از طریق شماره‌تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ با ما در ارتباط باشید.

خرید اینورتر سه‌فاز
خرید اینورتر سه‌فاز باتوجه‌به تنوع بالای مدل‌ها، برندها و مشخصات فنی مختلف درایوهای موجود در بازار، فرایندی چالش‌برانگیز است. در ادامه مهم‌ترین عواملی که برای خرید اینورتر سه‌فاز باید در نظر بگیرید را بیان می‌کنیم:

توان موتور: هر اینورتر سه‌فاز برای استفاده در بازه توانی مشخصی طراحی شده است که پیش از خرید باید به آن توجه شود. البته انتخاب اینورتر هم توان با موتور یا توان‌های بالاتر از موتور بستگی به عواملی دیگری دارد که در ادامه مطرح می‌شود.
نوع کاربرد: اینورترها در انواع مختلفی تولید می‌شوند که هریک برای کاربرد مخصوصی طراحی شده است؛ از جمله کاربردهای اینورتر سه‌فاز به سه‌فاز می‌توان به جرثقیل، آسانسور، اینورتر ضدانفجاری، اینورتر سه‌فاز IP بالا مخصوص محیط‌های آلوده، اینورتر سه‌فاز قابل‌برنامه‌ریزی، کاربری عمومی و کاربری سنگین صنعتی اشاره کرد.
جریان موتور در حالت بار کامل و ضریب توان: از جمله مهم‌ترین پارامترها هنگام خرید اینورتر سه‌فاز، جریان موتور در حالت Full Load (بار کامل) و ضریب توان آن است. اگر موتور تحت بار کامل از تمام ظرفیت جریانی خود استفاده می‌کند، باید توان اینورتر را یک پله بالاتر انتخاب کنید؛ اما اگر موتور در حالت Full Load از تمام جریان نامی خود استفاده نکند، توان اینورتر را برابر با توان موتور انتخاب می‌کنند. همچنین اگر ضریب توان موتور بالاتر از 0.85 باشد، از اینورتر سه‌فاز هم توان با موتور و اگر Cos φ کمتر از 0.85 باشد، باید از اینورتری با توان بالاتر از موتور استفاده شود.
شرایط محیطی: شرایط محیطی نیز جزو مهم‌ترین عوامل در هنگام خرید اینورتر سه‌فاز هستند؛ منظور از شرایط محیطی، دمای محیط، ارتفاع از سطح دریا، میزان گردوغبار و آلودگی در محیط کاری اینورتر است. برای محیط‌های آلوده می‌توان از اینورترهایی با درجه حفاظتی بالاتر یا تابلوهای IP دار برای نصب درایو استفاده نمود.
علاوه بر موارد گفته شده، برند و قیمت اینورتر سه‌فاز نیز از جمله مهم‌ترین پارامترها هنگام خرید اینورتر سه‌فاز هستند. وب‌سایت کالا صنعتی طیف وسیعی از انواع اینورتر تک‌فاز و سه‌فاز را ارائه می‌نماید؛ تمامی محصولات این مجموعه از نظر اصالت و سلامت کالا دارای گارانتی بوده و در کمترین زمان ممکن به سراسر کشور ارسال می‌گردد.

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان برای انتخاب اینورتر مناسب از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

مزایای اینورتر سه فاز
امکان کنترل سرعت خروجی موتور
امکان نصب ولوم کنترل و تغییر دور خروجی موتور با استفاده از آن
خاموش کردن موتور در حالت بدون بار (مانند الکتروپمپ برای جلوگیری از خشک شدن موتور)
نمونه برداری و انکودر برای کنترل دقیق‌تر، مؤثرتر و هوشمندانه‌ تر
امکان برنامه ریزی درایو به منظور انجام عملکردی ثابت در زمان مقرر
کنترل و کاهش برق مصرفی
امکان افزایش سرعت موتور تا بیشتر از سرعت نامی (به میزان محدود)
امکان استفاده از سنسورها برای تعیین و کنترل عوامل مختلف از جمله فشار، نور و …
برندهای اینورتر سه‌فاز
برندهای اینورتر سه فاز

انتخاب برند اینورتر به عواملی مانند کیفیت محصول، خدمات پس از فروش و قیمت اینورتر سه‌فاز بستگی دارد. در ادامه لیست بهترین برندهای اینورتر سه‌فاز موجود در بازار ایران را معرفی می‌کنیم.

اینورتر سه‌فاز ایرانی:

اینورتر Pentax
سانترنو (Santerno)
پرتو صنعت
یونیک استنسون
زیما (Xima)
کارا درایو
آگر (AAGER)
ایتیک (ETAKE)
سهند
اینورتر سه‌فاز خارجی:

اینورتر ABB
اشنایدر فرانسه (Schneider Electric)
زیمنس آلمان (Siemens)
دانفوس دانمارک (Danfoss)
دلتا تایوان (Delta Electronics)
تکو تایوان (Teco)
تتا چین (Teta)
اینورتر اینوت Invt (چین)
کینکو چین (Kinco)
هیوندای کره جنوبی (Hyundai)
iMaster کره جنوبی
اینورتر ال اس کره جنوبی (LS Industrial Systems)
QMA چین
چینت چین (Chint)
اچ پی مونت (HPMOUNT)
سانیو
اینوونس
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/2599/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-vfd/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B2

پمپ افقی طبقاتی استیل Leo - لیو ECH

۲۶ بازديد
یکی از پمپ‌های پرمصرف و کاربردی شرکت لئو LEO که در سیستم‌های تصفیه آب صنعتی و خانگی، آب شیرین کن‌ها، بوستر پمپ‌ آتش‌ نشانی و خانگی، دیگ‌های تغذیه بخار در موتورخانه‌ها، بویلرها، صنایع مرتبط پتروشیمی، تصفیه خانه‌های آب و فاضلاب، آبیاری تحت فشار (بارانی یا قطره ای، سیستم گردش آب برای خنک‌ کاری و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد، پمپ‌های تیپ ECH (افقی طبقاتی استیل 304) است. با توجه به چند طبقه بودن این نوع از پمپ‌ها، برای افزایش فشار سیال کاری از چند پروانه استفاده شده است. پمپ‌های سری ECH لئو از طریق کد زیر شناسایی می‌شوند. بدنه این نوع پمپ‌ها از استیل 304 و چدن و پروانه آن‌ها نیز از استیل 304 است.

پمپ افقی طبقاتی استیل لئو_ایی سی اچ

جهت مشاوره، خرید و دریافت کاتالوگ پمپ افقی طبقاتی استیل لئو می‌توانید با کارشناسان بخش پمپ کالا صنعتی تماس گرفته و از آنها راهنمایی بگیرید. مشخصات فنی مختصری از انواع مدل های مختلف پمپ افقی طبقاتی استیل لئو ECH تک فاز و سه فاز در جداول زیر آورده شده است.

پمپ طبقاتی افقی لئو ECH(m) تک فاز
پمپ طبقاتی افقی لئو

پمپ طبقاتی افقی لئو ECH سه فاز
پمپ افقی طبقاتی لئو سه فاز

پمپ طبقاتی افقی لئو ECH(m)-F تک فاز
پمپ افقی طبقاتی لئو تکفاز

پمپ طبقاتی افقی لئو ECH-F سه فاز
پمپ طبقاتی افقی لئو سه فاز

مدل های پمپ افقی طبقاتی استیل لئو Leo سری ECH
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 0.75 اسب تک فاز ECHm 2-40
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 0.75 اسب تک فاز ECHm 2-50
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 1 اسب تک فاز ECHm 2-60
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 0.75 اسب تک فاز ECHm 4-30
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 1 اسب تک فاز ECHm 4-40
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 1.5 اسب تک فاز ECHm 4-50
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 1.5 اسب تک فاز ECHm 4-60
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 1.5 اسب سه فاز ECH 4-60
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 2 اسب سه فاز ECH 10-40
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 3 اسب سه فاز ECH 10-50
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 4 اسب سه فاز ECH 15-30
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 5.5 اسب سه فاز ECH 15-40
پمپ افقی طبقاتی استیل Leo لئو 5.5 اسب سه فاز ECH 20-40
جهت دریافت کاتالوگ و لیست قیمت پمپ های لئو از جمله پمپ سانتریفیوژ افقی طبقاتی لئو سری ECH می توانید با کارشناسان فروش پمپ کالاصنعتی تماس حاصل فرمائید. شرکت کالاصنعتی نمایندگی رسمی محصولات لئو در ایران می باشد که انواع مدل های پمپ لئو در سری های مختلف را با ضمانت 2 ساله و خدمات پس از فروش 10 ساله ارائه می کند.

تفاوت پمپ لئو در سری ECH و ECHS
همانطور که در شکل نشان داده شده است نصب این نوع پمپ‌ها به صورت افقی است و توانایی پمپاژ آب تا دمای 85 درجه سانتیگراد را دارد و در دو تیپ ECH و ECHS طراحی و در اختیار مشتریان قرار گرفته است. اگر تا به اینجا قصد خرید پمپ‌های سری ECH و ECHS لئو دارید می‌توانید با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید. کارشناسان فروش مجموعه کالا صنعتی علاوه بر تامین محصولات لئو با قیمت پمپ مناسب می‌توانند شما را در زمینه انتخاب پمپ راهنمایی کنند. در پمپ‌های لئو تیپ ECH، قسمت بدنه پمپ از جنس چدن (رنگ مشکی) و بخش‌های هیدرولیکی (پروانه و دیفیوزر) از جنس استیل 304 است. در طرف مقابل تیپ ECHS کاملا از جنس استیل 304 است. مزیت تیپ دوم نسبت به تیپ اول مقاومت بیشتر در برابر خوردگی، زنگ زدگی و افزایش عمر مفید است. بنابراین می‌توان انتظار داشت هزینه تمام شده در سری ECHS نسبت به ECH بیشتر باشد. با توجه به بازدهی بالا (مصرف انرژی پایین)، پمپ‌های لئو تیپ ECH و ECHS به طور وسیع مورد استفاده قرار گرفته است.

تفاوت پمپ لئو در سری ECH و ECHm
برق ورودی به پمپ‌های لئو افقی طبقاتی سری ECH به صورت سه فاز و در طرف مقابل برای ECHm به صورت تکفاز است.

مشخصات الکتروموتور پمپ‌های لئو سری ECH و ECHS
الکتروموتور با سیم پیچ مس
دارای محافظ گرما برای موتورهای تکفاز ECHm
کلاس عایق بندی نوع F و کلاس محافظتی IP55
ماکزیمم دمای محیط 40 درجه سانتی‌گراد
نکات مهم نصب و راه اندازی پمپ لئو سری ECH (افقی طبقاتی استیل)
به‌ منظور جلوگیری از خطرات احتمالی و نصب بهتر حتما دیتاشیت و کاتالوگ محصول را مطالعه کنید.
به منظور جهت جلوگیری کاویتاسیون (حباب زایی) در این نوع از پمپ‌ها به میزان مکش سیال در ورودی پمپ دقت شود.
با توجه به اینکه ورود ذرات جامد و معلق در سیال ممکن است به پمپ آسب برساند، در ورودی پمپ فیلتر نصب شود. نصب فیلتر موجب کاهش آسیب به پمپ و افزایش عمر آن می‌شود.
الکتروپمپ و لوله‌های متصل به آن در ورودی و خروجی قبل از نصب و روشن کردن هواگیری شوند.
لوله ورودی و خروجی متناسب با اندازه پمپ انتخاب شوند.
در هنگام نصب پمپ لئو سه فاز ECH و ECHS حتما به سربندی نوع ستاره و مثلث توجه کنید.
مشخصات پمپ لئو تیپ ECH2 و ECHm2
پمپ‌های لئو سری ECH از 2 تا 6 پروانه تولید می‌شود. پمپ ECH2-20 و ECHm2-20 (سه فاز و تکفاز) به عنوان پایین ترین توان ممکن، ماکزیمم هد و دبی 16 متر و 60 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. همچنین پمپ لئو ECH2-60 و ECHm2-60 به عنوان پمپ دارای بیشترین توان، ماکزیمم هد و دبی 55 متر و 60 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. در تصاویر بعد به ترتیب نمودار آبدهی-هد پمپ‌های تیپ ECH2 و ECHm2 و جدول وزن و ابعاد پمپ‌های لئو تیپ ECH2 و ECHm2 نشان داده شده است.

نمودار آبدهی هد پمپ

مدل پمپ توان دبی (مترمکعب بر ساعت) 0 0.6 1.2 1.8 2.4 3 3.6
کیلووات (kW) اسب بخار (HP) دبی (لیتر بر دقیقه) 0 10 20 30 40 50 60
ECH(m)2-20 0.37 0.5 هد (متر) 18 16 15 13 12 10 8
ECH(m)2-30 0.37 0.5 27 24 22 20 18 16 12
ECH(m)2-40 0.55 0.75 35 33 30 26 24 21 16
ECH(m)2-50 0.55 0.75 45 40 37 33 30 24 19
ECH(m)2-60 0.75 1 53 50 45 40 36 30 23
پمپ طبقاتی لئو



مدل پمپ L1 L2 L3 L4 L5 L6 B1 B2 H H1 A1 A2
ECH(m)2-20 333 75 64 103.5 160 103.5 130 108 200 90 G1 G1
ECH(m)2-30 352 93.5 82.5 122 160 122 130 108 200 90 G1 G1
ECH(m)2-40 370 112 101 140.5 160 140.5 130 108 200 90 G1 G1
ECH(m)2-50 389 130.5 119.5 159 160 159 130 108 200 90 G1 G1
ECH(m)2-60 407 149 138 177.5 160 177.5 130 108 200 90 G1 G1
مشخصات پمپ لئو تیپ ECH4 و ECHm4
پمپ‌های افقی طبقاتی استیل لئو سری ECH از 2 تا 6 پروانه تولید می‌شود. پمپ ECH4-20 و ECHm4-20 به عنوان پایین ترین توان ممکن ماکزیمم هد و دبی 17 متر و 177 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. همچنین پمپ لئوECH4-60 و ECHm4-60 به عنوان پمپ دارای بیشترین توان، ماکزیمم هد و دبی 55 متر و 117 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. در تصاویر بعد به ترتیب نمودار آبدهی-هد پمپ‌های تیپ ECH4 و ECHm4 و جدول وزن و ابعاد پمپ‌های لئو تیپ ECH4 و ECHm4 نشان داده شده است.

نمودار آبدهی هد و پمپ ایی سی اچ4

مدل پمپ توان دبی (مترمکعب بر ساعت) 0 1 2 3 4 5 6 7
کیلووات (kW) اسب بخار (HP) دبی (لیتر بر دقیقه) 0 17 33 50 67 83 100 117
ECH(m)4-20 0.55 0.75 هد (متر) 18 17 16 15 13 12 10 8
ECH(m)4-30 0.55 0.75 28 27 25 23 21 19 16 13
ECH(m)4-40 0.75 1 38 36 34 32 28 26 22 17
ECH(m)4-50 1.1 1.5 48 46 43 40 36 33 28 21
ECH(m)4-60 1.1 1.5 58 55 52 48 43 39 33 26
پمپ افقی طبقاتی لئو

مدل پمپ L1 L2 L3 L4 L5 L6 B1 B2 H H1 A1 A2
ECH(m)4-20 342 85.5 74.5 114 160 114 130 108 200 90 G1 1⁄4 G1
ECH(m)4-30 370 113 102 141.5 160 141.5 130 108 200 90 G1 1⁄4 G1
ECH(m)4-40 398 140.5 129.5 169 160 169 130 108 200 90 G1 1⁄4 G1
ECH(m)4-50 426 168 157 196.5 160 196.5 130 108 200 90 G1 1⁄4 G1
ECH(m)4-60 453 195.5 184.5 224 160 224 130 108 200 90 G1 1⁄4 G1
بیشتر بخوانید: خرید اینترنتی پمپ محیطی لئو سری AP
مشخصات پمپ لئو تیپ ECH10 و ECHm10
پمپ‌های افقی طبقاتی استیل لئو سری ECH از 1 تا 5 پروانه تولید می‌شود. پمپ ECH10-10 و ECHm10-10 به عنوان پایین ترین توان ممکن ماکزیمم هد و دبی 9.1 متر و 183 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. همچنین پمپ لئوECH10-50 و ECHm10-50 به عنوان پمپ دارای بیشترین توان، ماکزیمم هد و دبی 48 متر و 200 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. در تصاویر بعد به ترتیب نمودار آبدهی-هد پمپ‌های تیپ ECH10 و ECHm10 و جدول وزن و ابعاد پمپ‌های لئو تیپ ECH10 و ECHm10 نشان داده شده است.

نمودار هد و پمپ ایی سسسی اچ 10

مدل پمپ توان دبی (مترمکعب بر ساعت) 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
کیلووات (kW) اسب بخار (HP) دبی (لیتر بر دقیقه) 0 17 33 50 67 83 100 117 133 150 167 183 200
ECH(m)10-10 0.75 1 هد (متر) 10.1 10 9.8 9.7 9.6 9.4 9.1 8.7 8.2 7.7 6.8 5.8 4.8
ECH(m)10-20 0.75 1 19.5 19.3 19 18.9 18.7 18.4 17.9 17.1 16.3 15.3 14 12.5 10.6
ECH(m)10-30 1.1 1.5 29.3 28.9 28.6 28.5 28.3 27.7 27.1 26.3 24.9 23.4 21.4 19.3 16.9
ECH(m)10-40 1.5 2 40 40 39.6 39.7 39.8 39.2 38.6 37.6 35.9 33.9 31.2 28.2 24.6
ECH(m)10-50 2.2 3 49.9 49.6 49.2 48.9 49.1 48.6 47.8 46.4 44.4 42.2 39.5 35.9 31.1
پمپ طبقاتی افقی لئو

مدل پمپ L1 L2 L3 L4 L5 L6 B1 B2 H H1 A1 A2
ECH(m)10-10 398 122 111 120 160 120 130 108 235 110 G1 1⁄2 G1 1⁄4
ECH(m)10-20 398 122 111 120 160 120 130 108 235 110 G1 1⁄2 G1 1⁄4
ECH(m)10-30 428 152 141 150 160 150 130 108 235 110 G1 1⁄2 G1 1⁄4
ECH(m)10-40 530 194 183 187 160 187 130 108 244 110 G1 1⁄2 G1 1⁄4
ECH(m)10-50 560 224 213 217 160 217 130 108 244 110 G1 1⁄2 G1 1⁄4
بیشتر بخوانید: لیست قیمت بوستر پمپ LPM لئو
مشخصات پمپ لئو تیپ ECH15 و ECHm15
پمپ‌های افقی طبقاتی استیل لئو سری ECH از 1 تا 4 پروانه تولید می‌شود. پمپ ECH15-10 و ECHm15-10 به عنوان پایین ترین توان ممکن ماکزیمم هد و دبی 12.4 متر و 350 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. همچنین پمپ لئوECH10-40 و ECHm10-40 به عنوان پمپ دارای بیشترین توان، ماکزیمم هد و دبی 52 متر و 350 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. در تصاویر بعد به ترتیب نمودار آبدهی-هد پمپ‌های تیپ ECH15 و ECHm15 و جدول وزن و ابعاد پمپ‌های لئو تیپ ECH15 و ECHm15 نشان داده شده است.

آبدهی هد پمپ ایی سی اچ15

مدل پمپ توان دبی (مترمکعب بر ساعت) 0 3 6 9 12 15 18 21
کیلووات (kW) اسب بخار (HP) دبی (لیتر بر دقیقه) 0 50 100 150 200 250 300 350
ECH(m)15-10 1.1 1.5 هد (متر) 13.9 13.5 13.1 12.4 11.6 10.6 9.4 8.2
ECH(m)15-20 2.2 3 27.8 27.5 26.7 25.6 24.1 22.7 21.1 18.8
ECH15-30 3 4 42.1 40.9 39.8 38.7 36.9 34.9 31.9 28.5
ECH15-40 4 5.5 55.5 54.3 52.8 51.8 49.7 46.8 42.9 38.3
پمپ افقی طبقاتی لئو15

مدل پمپ L1 L2 L3 L4 L5 L6 B1 B2 H H1 A1 A2
ECH(m)15-10 419 142 131 138 160 142 130 108 235 110 G2 G2
ECH(m)15-20 485 149 138 138 160 142 130 108 244 110 G2 G2
ECH15-30 546 192 172 190 230 185 180 140 261 120 G2 G2
ECH15-40 591 237 217 190 230 230 180 140 261 120 G2 G2
بیشتر بخوانید: پمپ عمودی طبقاتی استیل 304 لئو - LVS
مشخصات پمپ لئو تیپ ECH20 و ECHm20
پمپ‌های افقی طبقاتی استیل لئو سری ECH از 1 تا 4 پروانه تولید می‌شود. پمپ ECH20-10 و ECHm20-10 به عنوان پایین ترین توان ممکن ماکزیمم هد و دبی 12 متر و 467 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. همچنین پمپ لئو ECH10-50 و ECHm10-50 به عنوان پمپ دارای بیشترین توان، ماکزیمم هد و دبی 53 متر و 200 لیتر بر دقیقه را تولید می‌کنند. در تصاویر بعد به ترتیب نمودار آبدهی-هد پمپ‌های تیپ ECH20 و ECHm20 و جدول وزن و ابعاد پمپ‌های لئو تیپ ECH20 و ECHm20 نشان داده شده است.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/193/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D9%84%D8%A6%D9%88-leo/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%88-leo/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A7%D9%81%D9%82%DB%8C-%D8%B7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84-leo-%D9%84%DB%8C%D9%88-ech

سربندی الکتروموتور تک فاز و روش های تست آن کامل

۲۶ بازديد
باز پیچی یا سربندی موتور تک فاز وقتی کامل و صحیح است که:

حوزه دوار، با متوسط شار مغناطیسی یکسان، در سراسر هسته استاتور برقرار شود.
جریان فازها برابر باشند و بی‌باری کمتر از جریان نامی باشد.
دور موتور برابر دور نامی موتور باشد و بی‌ باری بیشتر از دور نامی و کمتر از دور سنکرون باشد.
قطب نما

برای اطمینان از صحت سربندی کلاف‌ها، از قطب‌ نما یا یک قاب هادی الکتریکی استفاده می‌شود. بدین منظور قطب‌ نما یا قاب را در داخل استاتور قرار می دهند و سیم‌ های استاتور را با اتوترانسفورماتور سه فاز تغذیه می‌کنند تا ولتاژ زیاد باعث صدمه دیدن سیم‌ ها نشود. با افزایش ولتاژ اتوترانسفورماتور اگر عقربه قطب‌ نما یا قاب شروع به گردش کند حوزه دوار مغناطیسی در سطح استاتور تشکیل‌ شده و سربندی کلاف‌ ها به‌ طور صحیح بسته‌ شده‌اند.

ساخت الکتروموتور

قطب نما

نحوه سربندی الکتروموتور

قاب هادی الکتریکی

سر بندی الکتروموتور

طرز قرار گرفتن قاب هادی الکتریکی در داخل استاتور به منظور تشخیص سربندی صحیح

لازم به توضیح است که با افزایش ولتاژ خروجی اتو ترانسفورماتور سرعت گردش قاب یا عقربه مغناطیسی نیز بیشتر می‌شود. در این آزمایش مناسب است یک آمپرمتر را در مدار یکی از فازهای سیم‌ پیچی استاتور موتور قرار دهیم و به هنگام افزایش ولتاژ خروجی اتوترانسفورماتور مراقب عبور جریان از سیم‌ پیچ‌ ها باشیم که بیش از جریان نامی نباشد. قاب را می‌توان از یک تسمه آلومینیومی تهیه کرد و مطابق شکل بالا از محور عبور داد. طول و عرض قاب را 2 الی 5 میلی‌متر کمتر از طول و عرض استاتور در نظر می‌گیرند و دو لبه آن را به هم لحیم می‌کنند. آزمایش بر روی الکتروموتور سربندی و سیم‌ پیچی شده معمولاً یکبار قبل از شارلاک زنی انجام می‌ گیرد تا در صورت وجود عیب بتوان آن را رفع کرد. بار دوم پس از شارلاک زنی آزمایش‌ها مجدداً انجام می‌شود تا از صحت کار اطمینان حاصل شود.

آزمایش سیم‌ پیچ‌ و سربندی موتور تک فاز
نکات ایمنی : لباس کار مناسب، کفش ایمنی و دستکش محافظ بپوشید.

وسایل و ابزار مورد نیاز

استاتور سه فاز نوار پیچی شده آماده و استاتور الکتروموتور تک فاز
دورسنج
میز آزمایش مجهز به کلید قطع و وصل
سه عدد آمپرسنج
یک دستگاه اهم‌ متر
جعبه‌ ابزار کامل
اتوترانسفورماتور سه فاز 220-0 ولت یک دستگاه
اتصال ترانسفورماتور به ورودی‌ های فاز موتور
قطب‌ نما یا قاب هادی الکتریکی را در داخل استاتور قرار داده و به‌ تدریج ولتاژ خروجی اتوترانسفورماتور را افزایش دهید. در صورت گردش قاب یا قطب‌ نما، حوزه دوار در سطح استاتور تشکیل‌ شده و سربندی کلاف‌ ها صحیح می‌باشند. در افزایش ولتاژ خروجی اتوترانسفورماتور دقت کنید تا جریانی بیش از جریان نامی عبور نکند.
تست دینام سه فاز

گردش عقربه قطب‌نما در درون استاتور سربندی صحیح را بیان می‌کند.
در صورت مشاهده خطا در هر مرحله بایستی سیم‌ پیچی انجام‌ شده مورد تجدیدنظر قرار گرفته و اصلاح لازم در جهت رفع عیوب انجام گیرد.
پس از اطمینان از صحت سیم‌ پیچی موتور را کاملاً جمع کنید و دقت کنید علامت‌هایی که با سنبه‌ نشان روی قطعات گذاشته‌اید در جمع‌ کردن قطعات هم‌ خوانی لازم را داشته باشد.
موتور را در گیره میز کار محکم کنید.
اتصال موتور به برق

اتصال موتور به تابلوی برق

ترمینال های موتور را به تابلوی برق هدایت کنید.
از وجود هر سه فاز در تابلوی برق اطمینان حاصل کنید.
اتصال دینام به تابلو برق

کلید O-1 را وصل کنید.
اتصال دینام به تابلو برق

اگر موتور بدون سر و صدا راه اندازی شود و آمپرمتر ها مقادیری یکسان و کمتر از جریان نامی را نشان دهند ، سیم پیچی استاور به طور صحیح انجام شده است.

آمپرمترهای اندازه گیری جریان فازهای سربندی موتور تک فاز
با دور سنج دور موتور را اندازه بگیرید . اگر مقدار دور به دست آمده کمی بیش از دور نامی باشد قطب بندی و سیم پیچی صحیح می باشد .

دورسنج موتور

نحوه خواندن دور سنج

مراحل کار برای استاتور تک فاز
استاتور سربندی موتور تک فاز را در اختیار بگیرید.
به کمک اهم متر مطمئن شوید که سیم ها قطع نبوده و اتصال به یکدیگر و یا بدنه ندارند.
اتصال موتور به برق

آزمایش قطعی یا اتصال بدنه به کمک اهم متر

به کمک اتوترانسفورماتور به سیم پیچ ها ولتاژ کم اعمال کنید و با قطب نما وجود میدان دوار را بررسی کنید.
با اتصال موتور به شبکه ، جریان و دور آن را اندازه بگیرید و با توجه به صدای آن از صحت سیم پیچی اطمینان حاصل کنید.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/38/%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%BE%DB%8C%DA%86-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7